Dags att tänka på evigheten Med tanke på oron i världen är det dags att tänka på evigheten.

Vi kan snart kastas in i evigheten – var kommer vi då att tillbringa den?

Vi kan stå mycket nära antingen krig eller Jesu återkomst. Dessa båda stora händelser kan också ligga mycket nära varandra. Vi har tidigare gett länken till denna syn som pastor Harknäs fick och den tyder på just detta. Allén som predikar! | Flammor – profetisk tidskrift

Vi skall också förmedla en syn som en kvinna fick som vi känner mycket väl, en trovärdig kristen kvinna. Hon såg en väg och det fanns en ljus gestalt som var på vägen, kanske en ängel. Denna ljusa gestalt sa i synen: “Jag vill bara tala om att Jesus kommer snart tillbaka”.

Det kan vara svårt för oss att ta in att denna händelse kan inträffa när som helst – men må Gud hjälpa oss att detta blir en levande verklighet som vi kan leva med för varje ny dag som vi börjar.

Då är hoppet att vi kommer att ryckas honom till mötes tillsammans med de som redan dött i tron på Jesus. Så här lär Bibeln om detta:

”Vi säger er detta enligt ett ord från Herren: Vi som lever och är kvar till Herrens ankomst ska alls inte komma före de insomnade.  När en befallning ljuder, en ärkeängels röst och en Guds basun, då ska Herren själv komma ner från himlen, och de som har dött i Kristus ska uppstå först. Därefter ska vi som lever och är kvar ryckas upp bland skyar tillsammans med dem för att möta Herren i rymden. Och så ska vi alltid vara hos Herren. Trösta därför varandra med dessa ord.” 1 Tess. 4:15-18.

Detta är alltså ett ord från Herren – vi kan lita på att så här kommer det att ske.

Om du som läser detta inte är redo varken för att dö eller händelsen då Jesus kommer så får Du gärna kontakta Holger Nilsson för vägledning och hjälp i bön.

Du kan ringa anonymt om du så önskar på telefon 0383-16164.

Varmt välkommen att höra av Dig!

,,


Holger Nilsson

Källa: flammor.com