Ekonomisk kollaps – Allt kommer att skakas i den yttersta tiden. (Skärmdumpning NewsVoice).

Vi kan stå inför en dramatisk förändring på ekonomins område.

Kim Dotcom, ursprungligen Kim Schmitz, är en tysk-finländsk internetentreprenör och multimiljonär bosatt i Nya Zeeland. Kim är främst känd för den nu nedlagda fildelningssajten Megaupload.

NewsVoice har översatt tråden om en kommande ekonomisk kollaps som många ekonomiska insatta personer varnar för.

Vi skriver här ut bara några få meningar från Dotcoms budskap som NewsVoice har publicerat: ”Kim Dotcom har räknat på USA:s statsskuld. Han förklarar att USA:s utgifter och skulder har skenat bortom all kontroll och att USA:s regering bara kan få ihop statsekonomin genom att trycka pengar, vilket innebär att en hyperinflation och kollaps är garanterad. USA är en zombie, skriver han.

Det här kan vara den viktigaste tråden någonsin postat. Stora grejer om den väldiga globala kollapsen som kommer. Jag ska försöka hjälpa dig förstå varför framtiden inte är vad vi hoppas på. Det är värre än vad de flesta kan föreställa sig.”

Hela budskapet kan läsas på denna länk: Kim Dotcom varnar för ekonomisk kollaps i Väst – “Det är värre än vad de flesta kan föreställa sig” – NewsVoice

Vi har redan nu märkt av att det är stora förändringar på ekonomins område. Det handlar om överraskande stora prishöjningar, räntehöjningar som det varslas om, svårare att sälja bostäder fast fallande priser.

Detta är egentligen bara små krusningar som är de första små vågorna som kan vara en varning om en kommande tsunami på ekonomins område.

Alla kommer att beröras och har redan gjort det men det kan sägas vara det lilla i jämförelse emot det som kan väntas…

“Lyssna nu, ni som är rika! Gråt och klaga över de olyckor som ska drabba er. Er rikedom är rutten och era kläder är malätna. Ert guld och silver rostar, och rosten ska vittna mot er och förtära ert kött som eld. Ni har samlat skatter under de sista dagarna.” Jak. 5:1-3


Holger Nilsson

Källa: flammor.com