Herren kommer snart att sticka sitt finger i jorden

För ett tag sedan skrev jag ett inlägg på hemsidan ”Jesus kommer snart”, som visade på Israels otroliga resa, som sträcker sig från år 1791, då vi upplevde den globala judiska frigörelsen, fram till de senaste år, där vi har upplevt många händelser som pekar fram mot Messias återkomst och ett kommande judiskt tempel. Genom åren har Herren visat att han med sitt genuina finger, och på ett mirakulöst sätt, har påverkat världens utveckling till dit vi är i dag.

Sanhedrin förbereder olja till Messias

2 Mos 30:25 – Av detta ska du göra en helig smörjelseolja, en doftande blandning, en konstmässigt beredd salva. Det ska vara en helig smörjelseolja

I år 2004 återupprättade man Sanhedrin, som vi känner som ”stora rådet” på Jesu tid. Sanhedrin var en nationell rabbinsk domstol av judisk lag, som får stöd från hela det religiösa samhället i Israel. Det var bland annat dem som i 2018 inbjöd 70 länder, för att inviga altaret som ska användas i det tredje templet.

Det senaste är att Sanhedrin har gått i gång med att förbereda olja, som ska användas till att smörja den kommande Messias. Ursprungligen användes oljan, som också är beskriven i 2 Mos 30, till tabernaklet och dess funktion, men det har senare utökats till också att omfatta profeter och kungar.

Oljan kallas שמן המשחה (shemen ha-mishchah) på hebreiska, som bokstavligen översätts ”smörjelseolja”. Det hebreiska ordet för Messias är משיח (Mashiach), som just betyder “den smorde”. 

Vaccintvång i Österrike

Ingen har väl undgått att ta del i den senaste utveckling när det gäller Covid. Det är Österrikes förbundskansler som har meddelat, att från den 1 februari 2022 ska det införas vaccintvång i landet. Vem hade kunnat förutse ett scenario som det här för två år sedan, när vi för första gången hörde ordet covid-19? Jag kan se att jag själv skrev och uppmärksammade på det i en kort notis, för första gången i ett inlägg i januari 2020.  

Beslutet upprör landet, och Frihetspartiet i Österrike uttalar sig om att ”Från och med i dag är Österrike en diktatur”. Det som också är intressant är att i en demonstration i Wien häromdagen, visade man skyltar där det stod: ”Ingen tvångsvaccination! Inga RFID-chips”.

Det betyder att fler och fler människor som ser och upplever det hemska scenario som vi upplever just nu, med det kommande märket. Det ena kommer med andra ord att avlösa det andra.

Ryssland

Flera röster varnar nu för att spänningen mellan Ryssland och Ukraina, kan betyda att Ryssland planerar ett militärt anfall mot Ukraina redan i slutet av januari 2022.

Det är den amerikanska underrättelsetjänsten som menar att Rysslands mobiliseringen vid Ukrainas gräns, är en förberedelse till ett storskaligt angrepp på flera fronter. Ryssland mobiliserar värnpliktiga och hälften av alla bataljonsstridsgrupper skulle redan vara på plats.

Utifrån ett bibliskt perspektiv är det väldigt intressant varje gång Ryssland rör på sig i området. Många menar att Ryssland är GOG, och skulle i så fall ha en betydande plats i det profetiska ordet. Sedan finns det många utombibliska profetior, som bland annat handlar om ett kommande angrepp på Sverige. Det har jag bland annat skrivit om här

Avslutning

Herren stack i Adams sida, för att ge honom kvinnan, hans utvalda, för att de två skulle vara ett. Soldaterna stack Herren i sidan när han hängde på korset, och för det stora offret, gav Fadern honom hans utvalda och efterlängtade brud. Snart kommer Herren att sticka sitt finger i den här jorden, och det kommer att utlösa de dödas uppståndelse.

På samma sätt som att Adam behövde Eva vid sin sida, behöver Herren sin brud, för att hans kropp skal bli samlad och förenad med den han är ett med. Min tro är att Herren som är universums skapare och Herre, kärleken själv och världens ljus, den som alltid har varit och aldrig har något slut, har ett behov för att vara tillsamman med oss. Han skapade oss utifrån ett behov, för att han önskar att ge sin kärlek till oss.

Med en obeskrivlig och villkorslös kärlek sträcker han ut sina händer för att röra vid våra liv. Ständigt närvarande vid vår sida, upprätthåller oss med sin hand och omsluter oss med en himmelsk och gränslös nåd. 

Jesus kommer snart!

Källa: http://denytterstatiden.blogspot.com