ISLAM – Världens största fängelse

Men det finns frihet från det.

Det finns väl inget som knappast kan var dyrbarare än att ha frihet – det är något som varje människa önskar sig. Men för 1,3 miljarder människor på jorden är friheten begränsade. Dessa människor har inte rätt att gå över till en annan religion. Se rubriken längst ned från Världen Idag.

Detta är mycket anmärkningsvärt att så är fallet, och att detta bryter emot FN:s deklaration om mänskliga rättigheter, paragraf 18 och 19. Trots att det är föreskrivet så har den islamska religionen bortsett från denna rättighet.

Att islam med hot om både tortyr och död försöker hålla kvar människor i sin islamska tro – det talar inte om en religion som ger frihet – den frihet som finns är att förbli muslim.

I den kristna tron är full frihet för Jesus efterföljare – Jesus har ger också själv frihet – då man kommer till Honom så blir man fri: ”Om nu Sonen gör er fria blir ni verkligen fria”. Joh. 8:36. Det första man får är förlåtelse och frihet från synden.

Du som är muslim – du har alla rätt att välja vem du vill tro på – Jesu väntar på dig! På Youtube kan man ta del vittnesbörd om vad andra före detta muslimer upplevt. Här är en länk till ett vittnesbörd om en muslim som såg Jesus faktiskt i Mecka. Ett möte med Jesus förvandlade hans liv: 

https://www.youtube.com/watch?v=-FylmW4TzP4

Här är en annan länk där det talas om hur tusentals muslimer möter Jesus i drömmar:

Muslims meet Jesus in dreams and visions! – YouTube

Ytterligare en länk till ett vittnesbörd om muslim som möter Jesus till frälsning

Muslim Mom met Jesus & whole family Follows her :: Rare & Lovely Testimony – YouTube

Har Du muslimska vänner – sänd dem dessa länkar – det kan bli till frälsning!


Holger Nilsson

Källa: flammor.com