Ny fas i kriget – Ryssland går på offensiven.

Det kan nu innebära storkrig.Det är inte bara Ryssland som är på offensiven. USA satsar nu enormt med 100-tals dollar på krigsmaterial som skall ges till Ukraina. Man tränar soldater från Ukraina på områden utanför detta land för att de skall kunna använda dem i kriget mot Ryssland. Kriget som pågår nu är inte ett krig mellan Ryssland och Ukraina, vi behöver nu inse att den nya fasen som kriget gått in i. Krig mellan Ryssland och USA. Detta är oerhört allvarligt. Ryssland kommer inte att förlora, utan då ser Putin till att alla förlorar, det betyder kärnvapenkrig.

Bland annat detta sägerRysslandsexperten Vera Efron när hon ger sin syn på Putins hot mot Sverige och berättar om hur läget är just nu inne i Ryssland. På denna länk kan du se denna mycket informativa intervju med Vera Efron, missa inte det:https://youtu.be/1D_3gNXXjsk

Efron är starkt berör som ryska som flytt landet och tar till tårar över situationen. Det är nu inte längre tid att tro att kriget ebbar ut, det trappas upp istället och slutet kan drabba världen. Efron säger att Putin är kapabel till vad som helst.

Vi har nu varnat och ingen skall kunna säga att vi inte gjort det. De som inte lyssnar nu, kan i alla fall komma varningen.


Holger Nilsson

Källa: flammor.com