Sommarhälsning 2020 – Jesus kommer snart!

Kära Syskon,
Vi börjar närma oss juli månad, och traditionen tro, så håller jag semester både från jobb och skrivandet här på hemsidan. Det har ändå blivit till 33 inlägg hittills här i 2020, men det visar också att det har varit mycket som har hänt som har varit värt att dela. Vi har upplevt kolossala tecken, som pekar och ropar på Herrens snara återkomst. Tack till alla er som har varit med på resan, och om Herren dröjer, så fortsätter vi att skåda och tolka dessa tecken vi upplever i augusti igen. Och skulle vi mötas på himlens sky innan dess, så gläder jag mig till att se och möta er alla, och tillsammans få lov till att prisa och lovsjunga Konungarnas Konung i all evighet.
Jag tänkte att jag vill göra en uppsummering av intressanta tecken vi har upplevt under det första halvåret, och så har jag samtidigt lagt in några nya som både har förundrat och överbevisat mig om, att vi lever i tiden för själva uppryckandet.  
Tidstecken

1 ”Då val hålls i Israel, men ingen regering bildas är Messias ankomst nära.” – Profetian kom från rabbinen Yitzhak Kaduri som avled 2006, 108 år gammal. Han hade mött Messias i en syn, och nästan bara talade och drömde om Messias snara komma i sista delen av sitt liv.
2 Röd flagga i Iran – Många påstår att det var första gången den röda flaggan på Jamkarān Moskén i Teheran i Iran hissades, efter en amerikansk attack. Flaggan är ett uttryck för krig, som visar det spända och känsliga tillståndet mellan Iran, USA och Israel.
3 Coronaepidemin spred sig med hastighet över hela världen, som hittills har slagit ihjäl nästan en halv million människor, och bundit en hel värld i fruktan. Virus är en del av ändetidens domar, som kommer slå ihjäl långt fler människor under själva vedermödan.
4 Trump presenterade sin fredsplan – och även om det inte är Antikrist förbund vi talar om här, så är det en föregångare till det. Världen skriker på en fredslösning i Mellanöstern. Med utgångspunkt i planen tänker Israel utvidga och annektera områden på Västbanken, områden som enligt Trump-planen kommer att vara en del av Israel. Vi närmar oss med hastiga steg, bibliska krig som GOG/Magog.
5 Vi har upplevt massiva invasioner av gräshoppor, av bibliska proportioner, som invaderar och förstör allt i sin väg i delar av Afrika och Västasien.
6 Vi har upplevt stora och historiska ras på aktiemarknaden på grund av coronaviruset, och kan inte beskrivas på annat sätt än global panik. Det nuvarande ekonomiska systemet kommer att gå i upplösning, och kommer att ersättas med vilddjurets sataniska system.
7 Ovanliga vulkaner går i utbrott. Siamesisk aktivitet har ökat över hela världen, och under den senaste tiden har vulkaner gått i utbrott som smällare. Ett av de mest anmärkningsvärda var vulkanen Merapi på Java i Indonesien, som har fått det mest kraftfulla utbrottet i 90 år.
8 Oförutsedda översvämningar. Tidningarna beskriver det som ”historiska, och aldrig tidigare skådade”, när media omtalar översvämningarna i södra USA.
9 Världens befolkning nådde upp på det historia talet 7,777,777,777. Är det ett tecken på att människans tal är fulländat och att vi har nått det antal som vi ska innan Herren sätter igång den sista tidens stora händelser?
10 Herren kommunicerar och talar genom tecken i himlen. Det har blivit mer och mer tydligt för mig, att Herren på samma sätt som en författare, skriver människans historia och bibliska händelser på himlens sky. Det är planeter och stjärnkonstellationer som vittnar och talar om Herrens underbara gärningar.
Källa: https://www.youtube.com/watch?v=9g8uSSDZSeA&t=128s
Denna video visar precis hur stjärnkonstellationen stod när Jesus föddes för cirka 2000 år sedan. Ett fantastiskt vittnesbörd där himlen vittnade om Messias födelse. I år 2027, står stjärnkonstellationen på samma sätt på ett helt unikt sätt, som vittnar om Jesu synliga återkomst. Om vi drar bort 7 år, som är vedermödans tid, hamnar vi på 2020 – det år vi lever nu! Videon är cirka 5 minuter men på engelska.
Personligt vittnesbörd
1 Tess 1: 10 – och vänta på hans Son från himlen, honom som Gud har uppväckt från de döda: Jesus, som räddar oss från den kommande vredesdomen.

Häromdagen födde min dotter en son som ska heta Noa. Noa betyder tröst, och han föddes hastigt kl. 6.22 på morgonen, genom ett akut kejsarsnitt. Jag upplevde att jag skulle följa upp och kolla talat 622 i strong, hebreiska grundtexten. Där har talet betydningen ”to gather”, ”remove” and ”taken away” (församla, flytta och borttagen). För mig blev det en händelse som uppmuntrade och som perfekt passar in på 1 Tess 1:10, där Herren uppmanar oss att vänta på Jesus, som ska frälsa oss från den kommande vredesdomen. Uppryckandet kommer akut och plötsligt, som först föregås av värkar (födslovåndor). Men den är samtidigt en ”tröst” för Guds folk, som betyder att Herren flyttar, tar oss bort och församlar sina barn till sig.
Noa generationen

Ibland är det svårt att skriva saker, utan att upprepa sig själv. I all den tid Noa byggde på arken, så var han en varnande symbol för den syndaflod som var på väg. Han var en profet som pekade på mörka tider och behovet för omvändelse och frälsning. Sedan kom floden – plötsligt och oväntat men precis som Herren hade planlagt och bestämt. På samma sätt varnar vi i dag om kommande och mörka tider. Herrens dag kommer nämligen plötsligt över den här världen – och på samma sätt vår frälsning genom Herrens återkomst. Jag gläder mig till at se vad sommaren och resten av året för med sig.
Jag önskar alla en underbar sommar, i väntan på Herrens återkomst!
Jesus kommer snart!

Källa: http://denytterstatiden.blogspot.com/