Ytterligare tecken och symboler på Antikrists snara framträdande

”Vi måste förstå att på samma sätt som att församlingen är på väg att ryckas bort, så betyder det samtidigt ”födelsen” eller tidpunkt för Antikrist framträdande”.

Jag har sett den himmelska staden

”Mina inre ögon fick skåda den himmelska staden, denna ljuvliga plats. Jag såg en stad som du har fyllt med din härlighet, en plats där din storslagenhet inte har någon gräns. Den är klädd med din helighet, glans och prakt, smyckad med ditt majestät för att ge dig den ära du förtjänar. Hela staden är ett utryck för din rikedom och höghet och den beskriver den du är. Ett obeskrivligt ljussken går ut från den, en strålglans som övergår den starkaste sol. Där finns en skönhet som inte kan beskrivas med mänskliga ord. Det är den staden som är mitt hemland. Det är denna himmelska härlighet, som är slutmålet för min vandring.”

I slutet av förra året efter mitt sista inlägg fick vi ytterligare intressanta nyheter jag gärna vill dela med er:

COP26 och Antikrist

Det var Prins Charles som gjorde ett uppmärksammat tal under COP26 konferensen. COP26 är FN:s klimatkonferens som egentligen skulle hållas i november 2020, men som utsköts på grund av Corona.

I talet som kan höras på engelska här, kommer Prins Charles med ett upprop om att samla en massa pengar till globala privata sektorn. Prins Charles uttalar sig:

“The need for a vast military-style campaign, to marshall the strength to march the global private sector with trillions at his disposal”.

Han avslutar med att säga ”trillioner av dollars till hans (his) förfogande, och talar i samma sammanhang om detta som ”står bakom eller över världens regeringar”. 

Talet ska höras i sitt sammanhang, men det utlyser viktiga frågor. Vad är det helt precis för ett globalt samlande Prins Charles talar om, och vem är ”han” som har allt detta till sitt förfogande? I talet finns ingen referens om vem denna man är. Som jag ser det, är det här inte annat än en presentation av den kommande Antikrist som den här världen kommer att överlåta sina resurser till. Den här världen gör sig klar till Antikrist framträdande.

Symbol på Antikrist födelse

Vi måste förstå att på samma sätt som att församlingen är på väg att ryckas bort, så betyder det samtidigt ”födelsen” eller tidpunkt för Antikrist framträdande. När den helige Ande träder till sida, ger det plats för laglöshetetens människa att träda fram på världsscenen.

Den 20 december förra året blev en kontroversiell utställning presenterad i Illinois parlament i USA. Det är en konstutställning från ett Sataniskt tempel, där den sataniska figuren Baphomet är avbildad som en slags baby, för att fira högtiden ”sol invictus”. Förutom att det skal vara ett sataniskt alternativ för Jesusbarnet, så ser jag det som en symbol och ett varsel på Antikrist närstående ”födsel”.

Ni kommer säkert också ihåg det avslutande inlägget i 2021, där jag delade en bild av den nya statyn utanför FN:s huvudkvarter i USA. Denna staty och vilddjur är som tagen ut ur Daniels bok och Uppenbarelseboken.

Herren kommer aldrig

”Du är allsmäktig och förmår allt, men det är ändå inte allt du vill eller kommer att göra. Du kommer aldrig någonsin att svika eller överge oss, och du kommer aldrig att vara trolös, även om vi till tider är det. Du kommer aldrig någonsin sluta älska oss med en villkorslös kärlek, en kärlek som varar från evighet till evighet. Du kommer aldrig sluta att vara klippan i stormen, vårt ljus i mörkret eller vår frid i kaos. Du kommer aldrig sluta att ha kontroll i våra liv eller hålla ändetidens utveckling i din hand. Du kommer aldrig att sluta bära oss, välsigna och styrka oss med din kraft och nåd. Du kommer aldrig att misslyckas med oss, men kommer fortsätta att samverka allt till det bästa.

Du är långt borta, men ändå så nära. Du har tagit plats i det himmelska, men bor samtidigt i våra hjärtan. Du proklamerar från himlen, men viskar samtidigt i våra öron. Du kommer för evigt att vara den du är, och du kommer alltid och för evigt att hålla och omsluta oss i din hand. Även i de mörkaste omständigheter och i den djupaste dal, och under hela detta kommande år.

Jesus kommer snart!

Källa: http://denytterstatiden.blogspot.com