Hur man blir frälst

Vi gör upp planer för det mesta här i livet vilket också är något bra, men tyvärr glömmer vi det  som är som är absolut viktigast och det är att planera vart vi skall spendera vår evighet.

Bibeln säger i Kolosserbrevet 3: 1-4

Då ni alltså har uppstått med Kristus, sök då det som är där ovan, där Kristus sitter på  Guds högra sida.  Tänk på det som är där ovan, inte på det som är på jorden.  Ty ni har dött och ert liv är dolt med Kristus i Gud.  När Kristus träder fram, han som är vårt liv, då skall också ni träda fram i härlighet tillsammans med honom.

Bibeln säger i Johannes 14:6

Jesus sade till honom: “Jag är vägen och sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig.

Jesus älskar dig mer än du kan förstå och Han vill inget annat än att du skall komma till tro på Honom och komma till Himmelen.

Vänd om och ge ditt liv till Kristus Jesus. Detta är dagen, inte imorgon. Jesus kommer snart tillbaka.

Om du vill att Jesus kommer in i Ditt liv, så be denna enkla bönen av hela ditt hjärta så blir du Frälst och Jesus flyttar in i ditt hjärta för alltid.

Jesus jag bekänner alla mina synder inför Dig. Jag ber om förlåtelse för alla mina fel och brister och jag ber att Du tvättar mitt inre rent som snö. Jag lägger nu mitt liv i Dina händer och ber Dig att Du alltid skall bevara mig tills Du kommer åter i Härlighet. Amen

Att bli frälst är det underbaraste som finns. Jag har varit frälst i många år och Herren har aldrig svikit. Han är med och hjälper i allt, både stort och smått, en tillgång och hjälp som de flesta människor väljer bort. Dessutom ger det inre frid och glädje samt ett evigt liv i Guds Himmel.

Ha du bett Frälsningsbönen, så hör av dig gärna till oss. Du är också välkommen till Frikyrkan på Orust. Slätthultsgatan 20 i Ellös ( YKB Västs lokaler ) Vi har samlingar varje Torsdag Kl 19.15-21.00 (även under sommaren). Vi har även möten Söndagar Kl 17.00 varje ojämn vecka med sommar uppehåll under Juni-Augusti.

Guds rika välsignelse