Floder blir plötsligt blodröda på flertal platser!


Den första plågan som slog Egyptierna i Moseböckerna gjorde flera återuppträdanden förra veckan där floder i Malawi Afrika och i Indonesien blev blodröda.

Nthandizi som är ansvarig i området sa att frågan har chockat invånare eftersom de inte vet den verkliga orsaken till varför vattnet blivit blodrött.
https://youtu.be/s_jTA471wDQ

Rabbi Pinchas Winston, som skriver mycket om yttersta tiden, lär ut att mycket som hände under uttåget från Egypten kommer att hända i någon form igen i generationen strax innan Jesus kommer åter.

Winston berättar för Breaking Israel News, “Många känner till att en jämförelse görs mellan återlösningen från Egypten och den sista tiden som vi nu väntar på. Men få vet bara hur jämförbara de är. “

För den bibliskt kunnige, framkallar bilden av en blodröd flod ett starkt budskap. Egypten och Farao dyrkade Nilen som en gud. När Mose och Aaron slog med staven i Nilenså, oavsett hur avancerad eller mäktig mannen är som strider mot Herren Gud, kommer han alltid att vara undergiven på sin Skapare. nde under utflykten från Egypten kommer att ske i någon form i generationen innan Messias uppenbaras.

Källa: Breaking Israel News

One Comment

Leave a Reply