Gud svarar på bön – Evangeline 9 år och den förlamade pojken

Sedan Evangeline var fem år hade hennes familj åkt till Ryssland flera gånger för att berätta om Jesus. En gång när hennes familj var där på en konferens, då Evangeline var     9 år,  fick Evangeline se en mamma med hennes son som satt i rullstol.

Evangline gick fram till dem och sa: – Följ med så skall jag be min pappa och andra predikanter be för din pojke så han blir frisk.

Den ryska mamman berättade att hennes man var professor på Moskvas Universitet och att de inte trodde på Gud. men de följde med i alla fall.

Evangeline som då bara var 9 år letade efter någon vuxen som kunde be för pojken men hittade ingen. Hon tänkte för sig själv. – Ok jag får be för honom själv! Hon talade till pojken att i Jesu namn, ställ dig upp och gå. Pojken försöker sakta resa sig upp och efter några steg kunde han gå själv.

Hon bad pojkens mamma att komma tillbaka lite senare så alla fick se att pojken nu kunde gå. Mamman gjorde som Evangeline sa och följde med på mötet. Evangeline gick upp på scen och berättade för alla vad som hade hänt. Pojken sprang genom hela salen fram till sin mamma och hon föll i gråt. Hela familjen lämnade sina liv till Jesus och tog emot Honom i sina hjärtan.

Gud botar sjuka än idag och dagligen helar Han människor runt vår Jord.

 

Källa: På Riktigt. Omegaskrift

 

 

Leave a Reply