Hela familjen blev kristen när de hörde Christopher tala deras modersmål

Christopher Alam växte upp i en muslimsk familj i Pakistan som hävdades vara sharifsläkt med självaste Muhammed, men han kom till tro på Jesus och har predikat om honom i många länder världen över som missionär. Han bodde i Sverige i flera år och var då med om ett språkmirakel.

Det här inträffade i Örkelljunga 1984. Christopher predikade i Baptistkyrkan där, och med på mötet var två Jehovas vittnen som blivit ditbjudna av några vänner – Stefan och Rusa Benkus. När Christopher bjöd in till förbön kom de fram, och Christopher bad för dem både på svenska och i tungor.

Vad han inte visste var att de var från Kroatien och att han hade talat deras modersmål, serbokroatiska. De berättade för honom senare att han hade bett för behov de hade som han omöjligen hade kunnat känna till. De gick lyriska hem och berättade om detta för deras son, Davor Benkus.

Nästa dag hade Christopher ett till möte och Stefan och Rusa kom dit med Davor. Återigen talade Christopher på serbokroatiska när han bad för dem i tungor, och kallade bland annat Davor vid hans fullständiga namn Davorin. De talade en stund efteråt, och alla tre valde att lämna Jehovas vittnen och bekänna Jesus som sin Gud.

På bilden ser ni Christopher och Davor återförenade många år senare. Davor han har varit brinnande för Jesus sedan den dagen och har predikat om honom i många olika sammanhang. Allt på grund utav att en pakistansvensk ättling till Muhammed talade om Jesus på ett språk han inte kunde!

Källa: dokumenterademirakler.se