Tidigare Ecstasy beroende som använde droger som Kaffe delar ett starkt vittnesbörd. “Jag ropade bara ut till Gud”hares Stirring Testimony:

Image credit: Anchored North/Facebook

Jeff  Durbin använde droger som andra dricker kaffe – det gav honom den energi och stabilitet han behövde för att komma igenom dagen. Men det fick ett högt pris.

Durbin hade allt han önskade och uppnått allt han ville. Han hade vunnit regionala, nationella och världsmästerskapsturneringar i kampsport och arbetat som koreograf och som stuntman för “Teenage Mutant Ninja Turtles”.

“Jag fick allt jag bad om,” förklarade han i en ny video, “och det var inte tillräckligt.”

The Overdose That Didn't Kill Me

"The drugs that would normally get someone high for twenty-four hours, I was taking like a cup of coffee."

Publicerat av Anchored North Torsdag 13 september 2018

Durbin var en alkoholist, narkoman och partyprins. All narkotika inom en arms längd stoppade han i sig. Han blev till slut helt beroende av  ecstasy.

“Ecstasy-användare vet hur man dör med ecstasy”, förklarar han. “Man överhettar. Du ser folk överdoserar på ecstasy och deras hud blir röd och börjar koka inombords”

En särskilt natt, Durbin akut medveten om att han överdoserat, hans kropp överhettade. Durbin rusade till badrummet, där han fyllde badkaret med kallt vatten och is och gick i.

Det hjälpte inte.  Hans “kokande” hud smälte isen och hans tillstånd verkade bara förvärras.

Så han försökte något nytt han aldrig gjort förut. Han bad.

“Jag ropade bara till Gud,” minns Durbin. “Jag sa,” Jag har mig själv att skylla. Du har all rätt att döda mig, men snälla döda mig inte än. Förstör bara mitt liv; ta mig av det här. Och det var ärligt som en strömbrytare. Det var “gjort.” Jag är tillbaka. ”

På ett ögonblick sa han, så återställdes han, hans hjärtfrekvens saktade och han kände att hettan lämnade hans kropp. Hans liv var sparat.

Men han föll tillbaka i sina dåliga vanor och återvände till den enda som hade varit med honom genom allt: droger.

Durbin såg två vägar: en eländig motorväg mot fullständig förstörelse eller en resa mot en Skapare vars kärlek han ännu inte hade förstått. Durbin valde det sistnämnda.

“Jag började öppna Bibeln,” minns han. “Jag läser om Jesus kallar på människorna till sig och säger “Du måste bli född på nytt och dö bort från den gamla människan” men jag tänkte för mig själv:” Jag förstår inte. “Jag läser: Jesus säger att du måste vända om och ångra och be om förlåtelse för våra synder” för att få frid med Gud. Ber vi till Jesus om förlåtelse och menar det med hela hjärtat blir man förlåten.

Durbin, insåg snart att evangeliet är “större” och “bättre” än bara frälsning.

Det är inte bara att att säga några ord och sedan gå till himlen en dag,” sa han. “Det handlar om att du försonas med Gud idag och att du blir förlåten och har vetskapen att Gud förändrar och förvandlar, allt är en gåva på grund av vad Jesus gjorde.”

När han började förstå rikedomen av vad Gud erbjöd honom var Durbin plötsligt överväldigad med verkligheten av sin egen ofullkomlighet. Han bad till Gud att
ta kommandot och leda hans liv

“Och det var då mitt liv började förändras fullständigt,” sa Durbin.

Sedan han blev kristen har Durbin aldrig återfallit och arbetar idag som pastor på Apologia Church i Phoenix, Arizona. Han arbetar med att nå ut till till dem som kämpar med narkotikamissbruk och dela evangeliet med någon som är villig att lyssna.

Källa: http://www.faithwire.com

This entry was posted in Mirakel. Bookmark the permalink.

1 Response to Tidigare Ecstasy beroende som använde droger som Kaffe delar ett starkt vittnesbörd. “Jag ropade bara ut till Gud”hares Stirring Testimony:

  1. very nice submit, i definitely love this website, carry on it

Comments are closed.