Tonåring dör och återupplivas av Jesus Kristus

En Tonåring som var kliniskt död i 20 minuter och möter Jesus  innan han kom tillbaka till livet.

Zack Clements, från Brownwood, Texas, kollapsade  medan han sprang och blev omedelbart förd till sjukhus.

life after death jesus

Läkare arbetade för att återuppliva honom när hans hjärta stannade under förbluffande 20 minuter, och precis som de skulle ge upp och uttala honom död, återvände Clements puls plötsligt.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=v9t4O0t0OqY[/embedyt]

Den dåvarande 17-årige väckte sig på intensivvårdsdagar senare och berättade för sin historia om hur han  träffade Jesus på andra sidan.
“När jag var borta de 20 minuterna såg jag en man som hade långt hår och  skägg, och det tog mig inte lång tid att inse att det var Jesus.

jesus

“Jag gick upp till honom och han lade handen på min axel och han berättade för mig allt skulle vara bra och inte oroa mig.”

Zacks pappa, Billy, sa att även om historien låter extravagant såg han och hans fru Teresa ett mirakel i sig när han överlevde 20 minuter utan en puls så de tror sin son.

Pappa berättade för CBS: “för honom att vakna och berätta något han upplevde så. Det är bara du kan inte förklara det. “Det är inte mänskligt möjligt att förklara detta.”

 

zack clements

Zacks mamma bekräftar också att  det var Jesus som hjälpte att föra unga Zack tillbaka till livetHon sa: “Jag är bara glad att han bestämde mig för att jag skulle få min pojke tillbaka.”

Källa: 

https://www.express.co.uk/news/science/877475/life-after-death-what-happens-when-you-die-heaven-real-jesus-christ

Leave a Reply