10 tidstecken som händer samtidigt på jorden just nu

”Jag har hittat en väldigt intressant artikel av den kristna författaren Michael Snyder, där han delar 10 tidstecken som vi upplever runt om på jorden, på en och samma gång. Vi upplever gigantiska svärmar av gräshoppor, ekstrema och ovanliga stormar och farliga sjukdomar som sveper över jorden. Tidstecken som pekar på vår Herres snarliga återkomst”.
1 – Svärmar av gräshoppor
Vi upplever svärmar av gräshoppor som äter upp och slukar all gröda på stora gårdar i Afrika på bara 30 sekunder. Milliarder av gräshoppor har förstört hela livsmedelsförsörjningen i länder som Kenya, Somalia och Etiopien. Svärmarna har spridit sig över hela Mellanöstern, och det kommer uppgifter att det nu har nått helt till den kinesiska gränsen. 
 2 – Extremt konstiga vädermönster
Det kan se ut som att dom ”vanliga” väder-reglerna inte gäller längre. Kalifornien upplevde rekordkraftiga vindar, som nådde över 300 km/timmen. Sydney i Australien fik två månaders regn, på bara två dagar och upplevde cykloniska vindar som har orsakat stor förstörelse.
Källa: https://www.cbsnews.com/news/kirkwood-mountain-wind-records-gust-209-mph-potential-record-california/
3 – Oförutsedda översvämningar

Tidningarna beskriver det som ”historiska, och aldrig tidigare skådade”, när media omtalar översvämningarna i södra USA.
Källa: https://eu.usatoday.com/story/news/nation/2020/02/17/mississippi-flooding-swamps-southern-us/4784911002/
4 – Stora jordbävningar

Vi upplever riktigt stora jordbävningar i en tät frekvens. Nyligen upplevde exempelvis Jamaica ett stort skälv på hela 7,7 på richterskalan.
5 – Ovanliga vulkaner går i utbrott

Siamesisk aktivitet har ökat över hela världen, och under de senaste månaderna har vulkaner gått i utbrott som smällare. Ett av de mest anmärkningsvärda var vulkanen Merapi på Java i Indonesien, som har fått det mest kraftfulla utbrottet i 90 år.
6 – Coronaviruset

Naturligtvis har coronaviruset fått fler rubriker än något annat på den här listan. Siffran fortsätter att stiga, och många spekulerar i, om det kan bli den värsta globala pandemin sedan den spanska flugan 1918.
7 – Svinpest i Kina

Svinpesten har redan utplånat millioner av svin i Kina, och det har nu spridit sig till mer än 40 andra länder.
8 – H1N1 Svininfluensa

Till skillnad från andra svinpest sjukdomar, kan denna smitta och slå ihjäl människor. Viruset har redan dödat fler människor än själva coronaviruset har gjort.
9 – Fågelinfluensan

Vi upptäckte den för flera år sedan, men nu är fågelinfluensan på tillbaka gång. Kina har varit tvungna att döda tusentals kycklingar, och experter har varnat för att detta utbrott skulle komma.
10 – H5N8 Fågelinfluensa

Den här skiljer sig från andra fågelinfluensa och många menar att den är ännu mer skrämmande. Den har börjat dyka upp runt om i världen, och experter blev väldigt överraskade när det senast upptäcktes i Tyskland.
Avslutning

Michael Snyder delar många tidstecken, och vi kunde utan problem göra listan ännu längre. Jag blir överraskad hur ofta vi egentligen hör media använda ord som ”apokalyptiska” och ”bibliska proportioner”, i förbindelse med naturkatastrofer och andra händelser. Det är som att alla vet – att det som händer just nu, inte är normalt. Det är händelser som är ute av proportion och utan jämförelse som den här jorden inte har sett maken till. Det är tecken som till och med får den här världen att skaka på huvudet och undra sig över vad som händer och vad som är på gång. Den vakne och den väntande vet, att det som händer just nu är födslovåndor, tecken på Messias återkomst och tiden precis innan uppryckandet av Herrens brud.
Jesus kommer snart!

Källa: http://denytterstatiden.blogspot.com

Leave a Reply