Bibelns Profetior uppfylls i snabb takt 2 – Ett kommande fredsavtal i Mellanöstern !

Här i juni skrev jag ett inlägg, om möjligheten för att Trump skulle presentera ett kommande fredsavtal mellan Israel och arabländerna under månaden. Vi såg efterföljande, att det inte kom någon form för fredsförslag som förväntat under sommaren. Här är en uppföljning, och en kommentar på vad som händer just nu i hela den processen.

Senaste uppdatering:

Nytt – 29/8-2018 – Netanyahu säger, att vägen till fred med Palestina, är knuten till ett förbund med arabländerna. Netanyahu uttalar sig: Jag tror att om vi uppnår fred med större delen av arabländerna, kommer det att hjälpa oss att få fred med Palestina. Netanyahu vet inte hur rätt han har. Han talar om förbundet med de många, som kommer att bana vägen för tillfällig fred i Mellanöstern. Den som kommer att få detta avtal och förbund på plats är Antikrist. 


27/8-2018: Senaste meddelande från Vita Huset är, att Trump kommer att presentera en fredsplan den 25 september under själva fredskonferesen.  
Källa _ https://unitycoalitionforisrael.org/?p=15707992

Fredskonferens på Yom Kippur

Den 18 september så håller FNs säkerhetsråd sin årliga fredskonferens. Det här året hålls konferensen den 18 september, som är precis på den judiska högtiden Yom Kippur. På programmet är både situationen i Mellanöstern, och frågor som berör Palestina frågan och en tvåstatslösning.

Kushner och ett kommande fredsavtal

När den amerikanska ambassaden hade invigning i Jerusalem, så gav Jared Kushner, Trumps judiska svärson, signaler om att en fredsplan kunde bli framlagt, just omkring den 18 september i år. USA har tidigare proklamerat att just är Kushner, som mycket snart kommer att presentera en fredsplan för Mellanöstern, med eller utan Abbas. I juni månad uttalade Kushner att ”we are almost done”.

Avslutning

Jag är helt övertygad, om att det kommande ”förbundet med de många” är ett väldigt stort tidstecken, som helt konkret är knytet till den sista årsveckan. Men samtidigt är jag lika övertygad om, att även om ett fredsförslag blir framlagt, så kommer det först att träda i kraft, efter uppryckandet och församlingen är borta från jorden. Det kommer att vara Antikrist som kommer att skriva under detta avtal, och det är Antikrist som skapar en tillfällig fred mellan Israel och arabländerna.

Det drar ihops sig och tiden är knapp. Endast Herren vet precis hur lång tid vi har tillbaka, men det känns som att vi lever på lånad tid, där pusselbitar och viktiga förberedelser faller på plats.

Jesus kommer snart!

Källa: http://denytterstatiden.blogspot.com

One Comment

  1. Hello there! I know this is kinda off topic nevertheless I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest writing a blog article or vice-versa? My blog discusses a lot of the same subjects as yours and I believe we could greatly benefit from each other. If you’re interested feel free to send me an e-mail. I look forward to hearing from you! Fantastic blog by the way!

Leave a Reply