Bibelns profetior uppfylls i snabb takt ! Fredsplan blir presenterad i nästa vecka! (enligt Trump)

”När vi ser att vi närmar oss det kommande förbundet som Daniel talar om, då vet vi att vi är väldigt nära den sista årsveckan, som samtidigt är vedermödans tid. Om det skulle visa sig att Trumps och Kushners fredsplan är knuten till det avtal som kommer, då är vi väldigt nära Jesu återkomst”
Den helt stora nyheten just nu, är att Trump har gett uttryck för att innan Benjamin Netanyahu och Benny Gantz besök i USA nu på tisdag, så förväntas fredsplanen att bli presenterad. Trump uttalar sig om planen och säger ”att det är en bra plan som fungerar”. Det var för cirka et år sedan att USA meddelade att ”århundradets avtal” var klart att presenteras, men tiden har aldrig varit rätt. Dom senaste åren har vi samtidigt upplevt att Israel har stärkt sina relationer med flera arabländer runt omkring, och bland annat Saudi-Arabien har gett uttryck för att dom erbjuder Abbas och Palestina höga summer för att just erkänna och ta emot detta fredsavtal. Det är med andra ord ett stort tidstecken när vi ser Israel stärka relationerna i regionen.
Fred och säkerhet
1 Thess 5:1 – Om tider eller stunder, bröder, behöver vi inte skriva till er. Ni vet själva att mycket väl att Herrens dag kommer som en tjuv om natten. När folk säger: ”Fred och trygghet”, då drabbas de av undergång lika plötsligt som smärtan kommer över en kvinna som skall föda, och de slipper inte undan.

Utifrån det profetiska ordet, vet vi, att det kommer ett förbund, och att detta förbund kommer betyda två saker. Det ena är att vi närmar oss uppryckandet av församlingen, och det andra är Antikrists framträdande. Det är förbundet med de många, som kommer att ”trigga” själva vedermödan, och därmed inleds den sista årsveckan för Israel och den här världen. I tider när världen talar om fred och säkerhet, då vet vi, att vi ska vara extra uppmärksamma och vakna. Den här världen har en desperat längtan efter fred i Mellanöstern. Men det är ett avtal som kommer att föra med sig undergång och Antikrist framträdande. Som en tjuv om natten kommer freden på jorden att bli stulen och helvetets avgrund kommer att öppna sig. 
Profetiska tider

Vad betyder det att leva i profetiska tider, och vilken skillnad gör det att ändetidens profetior går i uppfyllande? Skillnaden ligger i vår förväntan, vårt sätt att lyssna och se på dessa händelser ute i världen. När jag ser på mina första inlägg här i januari 2020 så är dom präglade av apokalyptiska händelser i världen, utombibliska profetior som talar om Messias snarliga framträdande och Israel som rör sig mot den sista årsveckan.
I ögonblicket efter uppryckandet kommer Herren att vända sina ögon mot Israel, och förbereda sitt egendomsfolk för Konungens återkomst. Herren kommer förbereda Israel för den dag han kommer att sätta sin fot på Oljeberget för att frälsa sitt folk. Himlen kommer att fyllas av legioner av änglar och Guds utvalda brudeskara, som kommer att vara bakom honom. Då kan tusenårsriket ta sin början, med den rätta och sanne Messias på plats på sin tron i Jerusalem – Den evige, den sanne och den ende. Konungarnas Konung och Herrarnas Herre.
Jesus kommer snart!

Källa: http://denytterstatiden.blogspot.com/

2 Comments

Leave a Reply