Bibelns Profetior uppfylls i snabb takt ! Total kontroll! Nu finns alla förutsättningar för ett antikristligt kontrollsystem.

Allt fler uppgifter kommer om hur ett system för kontroll av medborgarna redan finns.

I en TT-artikel publicerad i flera tidningar den 7 mars visar på detta. Bilden en skärmdumpning från Aftonbladet.

Materialet visar på hur material med omkring 364 miljoner uppgifter från internet ger insyn i de kinesiska myndigheternas massövervakning av medborgarna.

”De vet exakt vem, när, var och vad”, säger Victor Gevers, säkerhetsexpert vid det nederländska nätyttrandefrihetsorganet GDI.

Bob Diachenko, en nätsäkerhetsexpert som under de senaste åren rapporterat om läckta databaser i USA och Europa, har nu skiftat fokus till att titta närmare på Kina.

”Den mängd personliga uppgifter som samlas in om kineser är chockerande”, säger han.

Tekniken finns nu för det antikristliga kontrollsystemet som uppstår i den yttersta tiden. Det borde få varje kristen att reagera inför allvaret – men tyvärr är det inte så – det blir så när det  inte det finns undervisning i det profetiska ordet.

Källa: flammor.com

This entry was posted in Profetior, Tidstecken. Bookmark the permalink.

4 Responses to Bibelns Profetior uppfylls i snabb takt ! Total kontroll! Nu finns alla förutsättningar för ett antikristligt kontrollsystem.

 1. Mazie says:

  Your website has exceptional web content. I bookmarked the site

 2. Matt says:

  I located your site from Google and I have to state it was a wonderful
  discover. Many thanks!

 3. Sherrill says:

  Your site has exceptional content. I bookmarked the website

 4. Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it. Look advanced to more added agreeable from you! However, how can we communicate?

Comments are closed.