Big Pharma och Microsoft samarbetar i något som kallas ‘ID2020 Alliance’ som kommer att kombinera vaccinationer med implanterbara mikrochips för att skapa ditt digitala ID

ID2020 Alliance, som det kallas, är ett program för digital identitet som syftar till att “utnyttja immunisering” som ett sätt att införa små mikrochips i människors kroppar. I samarbete med den globala alliansen för vacciner och immuniseringar, även känd som GAVI, Bangladeshs regering och olika andra “partners i regering, akademi och humanitär hjälp”, hoppas ID2020-alliansen att inrätta detta djurmärke som ett sätt att hålla koll på alla människor som bor på jorden.

The ID2020 Alliance has launched a new digital identity program at its annual summit in New York, in collaboration with the Government of Bangladesh, vaccine alliance Gavi, and new partners in government, academia, and humanitarian relief.

Big Pharma samarbetar officiellt med teknikindustrin för att para “immunisering” med digital biometri, vilket innebär att människor snart kommer att mikrochipas, spåras och slutligen kontrolleras genom en global identifieringsmatris.

I flera år har vi tittat på när Microsoft grundare Bill Gates, nu pensionerad från företaget han grundade, använder sina miljarder för att ge “gratis vaccinationer” till människor i tredje världsländer. Nu har Bill blivit en grundande partner i ett annat företag, det här kallas ID2020 Alliance, och dess mål är att ge varje människa på jorden en digital id. Hur planerar de att uppnå den här bristen? Genom att kombinera obligatoriska vaccinationer med implanterbara mikrochips. Geni, är det inte? Och kommer snart till en teater nära dig, som talesättet säger.

”Och han fick alla, både små och stora, rika och fattiga, fria och bond att få ett märke i sin högra hand eller i deras pannor: Och att ingen kunde köpa eller sälja, utom den som hade märket, eller djurets namn eller numret på hans namn. Här är visdom. Låt den som har förståelse räkna djurets antal, ty det är antalet människor. och hans nummer är sex hundra sjuttio och sex. ”Uppenbarelseboken 13: 16-18 (KJV)

Så nu vet du vad Bill Gates och hans fru Melinda verkligen gjorde under de senaste tio åren, reser till länder med tredje ord och gav “gratisvaccinationer” till de fattiga, fördömda infödda. Dessa “fria vaccinationer” var forskning och ett levande testlaboratorium för att utföra de nödvändiga experimenten som krävs för att bilda ID2020. Och som ni kommer att se idag, den här ohela hybriden av vaccinationer och implanterbara mikrochips händer redan i Bangladesh, snart kommer det att bli Boston. En sida på Gates Foundation-webbplatsen säger att Bill och Melinda hittills har investerat över 2,5 miljarder dollar till detta projekt, utan slut i sikte. Kan mannen som lägger världen bakom en persondator nu lägga in en digital mikrochip-vaccination i den globala befolkningen? Bill Gates är absolut positiv att han kan och är verkligen på god väg att uppnå det målet.

“Låt ingen bedra dig på något sätt: för den dagen kommer inte, förutom att det först kommer en fallande, och att syndens man uppenbaras, fördärvelsens son; Som motsätter sig och upphöjer sig över allt som kallas Gud eller som tillbeds; så att han som Gud sitter i Guds tempel och visar sig själv att han är Gud. ”2 Tessalonikerna 2: 3,4 (KJV)

Vi har varnat dig om detta under de senaste tio åren, och nu händer det. Är du redo för vad som kommer nu? Jag hoppas du är. Fortsätt leta efter det välsignade hoppet, och tacka Gud det kommer före tiden för Jakobs problem. Om bara min vän, Carl Sanders, mannen som först avslöjade det inre arbetet i teamet som skapade RFID-mikrochip, hade levt tillräckligt länge för att se den här dagen.
Vacciner som nu används för att skörda biometriska identiteter hos alla; Big Brother slås samman med Big Pharma

FRÅN NATURLIGA NYHETER: Alliansen ID2020, som den kallas, är ett program för digital identitet som syftar till att “utnyttja immunisering” som ett sätt att införa små mikrochips i människors kroppar. I samarbete med den globala alliansen för vacciner och immuniseringar, även känd som GAVI, Bangladeshs regering och olika andra “partners i regering, akademi och humanitär hjälp”, hoppas ID2020-alliansen att inrätta detta djurmärke som ett sätt att hålla koll på alla människor som bor på jorden.

I likhet med hur nötkreatur är märkta med öronmärken vill denna globalistiska allians att alla människor ska “vaccineras” med digitala spårningschips som skapar ett sömlöst övervakningssystem för den nya världsordningen för att hantera världsbefolkningarna med lätthet.

    “Vi implementerar en framtidsinriktad strategi för digital identitet som ger individer kontroll över sin egen personliga information, medan vi fortfarande bygger upp befintliga system och program,” säger Anir Chowdhury, en politikrådgivare på a2i, Bangladesh regeringens “Access to Information Program .”

”Bangladeshs regering erkänner att utformningen av digitala identitetssystem har långtgående konsekvenser för individernas tillgång till tjänster och försörjning, och vi är angelägna om att föregripa denna strategi,” tillägger han.

Medan ID2020-programmets testområden främst befinner sig i den tredje världen, säger gruppen att den nu också arbetar med regeringar här i USA för att starta mikrochipning av människor genom vaccination.

     I Austin, Texas, till exempel, utnyttjas den hemlösa befolkningen nu som ett kollektivt marsvin för ID2020: s mikrochipvaccinationsprogram, som gruppen påstår att hjälper till att “stärka” hemlösa genom att förmodligen ge dem “kontroll” över deras personliga identitetsuppgifter. .

“Staden Austin, ID2020, och flera andra partners arbetar tillsammans med hemlösa och tjänsteleverantörer som samarbetar med dem för att utveckla en blockchain-aktiverad plattform för digital identitet som heter MyPass för att ge hemlösa med sina egna identitetsdata,” skriver Chris Burt för BiometricUpdate.com.

ID2020 dämpar också flyktingar med sina mikrochipvaccinationer genom två första pilotprogram som kallas iRespond och Everest. Enligt rapporter har iRespond ”förbättrad vårdkontinuitet” för mer än 3 000 flyktingar som får läkemedelsbehandlingar för kronisk sjukdom. Everest har å andra sidan “hjälpt till med att tillhandahålla tillgång till kritiska energisubventioner och en rad ytterligare tjänster med säkra och användarcentrerade digitala identiteter utan att förlita sig på en smartphone”, skriver Burt.

Allt detta börjar allmänheten för ett eventuellt mandat för mikrochipvaccinationer, som kommer att krävas för varje individ för att köpa och sälja varor. Chowdhury medgav öppet detta genom att säga att digitala identitetssystem kommer att vara nödvändiga för “individernas tillgång till tjänster och försörjning.”

Med andra ord, Bibeln har rätt: Ett globalt identifieringssystem finns i de verk som så småningom kommer att krävas för att människor ska fungera i samhället och i slutändan överleva. Utan dessa mikrochips i deras kroppar, kommer människor inte att kunna arbeta, än mindre äta, och det händer allt före våra ögon.

Kom ihåg att ID2020 är en del av den så kallade “REAL ID”, som snart kommer att krävas för dem som vill resa. REAL ID kommer också att användas som en bakdörrmetod för att implementera obligatorisk vaccinationspolicy för vuxna.

Källa: nowtheendbegins.com

This entry was posted in Profetior, Tidstecken. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *