Covid band runt handleden och Israels profetiska resa

Innan jag delar den här nyheten, så vill jag återigen slå fast, att min personliga tro är att covid-19 vaccinationen inte är vilddjurets märke. Vilddjurets märke kommer att handla om ett mikrochip som är inopererad i handen eller pannan, som kommer att vara knuten till vilddjurets rike under vedermödans tid.  

När det är sagt, så tror att det som sker just nu med hensyn til covid, är en generalrepetition och en förelöpare till just vilddjurets märke, så när det väl kommer, är den här världen redan vana vid en global agenda, statlig kontroll och det att man blir exkluderad, om man inte accepterar och tar emot detta sataniska kontrollsystem.

Den här nyheten visar att vi i snabb takt är på väg, och vid en given tidpunkt kommer övergången och lösningen bli ersatt av Antikrist märke, som då betyder att den här världen befinner sig i vedermödans tid.

Ett amerikanskt företag, Immunaband, har utvecklat ett armband som man kan bära, för att visa omgivningen att man är fullt ut vaccinerad. Företaget skriver ”vårt bidrag är att producera ett yttre synligt symbol, för den immunitet man uppnår genom att bli vaccinerad”.

Det som för 1,5 år sedan var otänkbart, har på väldigt kort tid tagit form på ett otroligt sätt. När uppryckandet har skett, kommer den här världen att ta emot vilddjurets märke med öppna armar. Det kommer en ande av uppgivenhet över människan, och vi får ett uppfyllande av Jesu ord i Luk 21:26, – ”Människor kommer att ge upp anden av skräck, i väntan på det som ska komma över världen. Ty himlens krafter skal skakas”  

Människan är uppgiven efter allt det man har varit igenom på grund av covid-19, och efter uppryckandet man vill göra vad som helst för att få trygget och säkerhet tillbaka i sina liv igen.  

Tempelplatsen

För ett par inlägg sedan, delades en väldigt intressant nyhet av en syster i kommentarfältet. Det var nyheten om att Saudiarabien tidigare i år har varit ute och uttalat sig om Tempelberget i Jerusalem, som vi vet är ett brännpunkt för både kristna, judar och muslimer.

Saudiarabien säger att Tembelberget och al-Aqsamoskén inte är viktig för islam, och erkänner samtidigt den judiska kopplingen till Tempelberget. Det som gör det här så intressant är det här är ytterligare tecken på att vi närmar oss ett brett muslimskt erkännande av den judiska staten, Jerusalem som Israels huvudstad och det tredje templets uppförande.

Profetia om al-Aqsamoskén

Samtidigt så är det i hög grad knutet till det som händer omkring Tempelplatsen just nu. Vi har dom senaste dagarna sett stridigheter och bränder, på bara 10 meters avstånd från al-Aqsamoskén på Tempelberget. Det finns en intressant profetia som kan vara knuten till dessa bränder runt om moskén, som möjligtvis får sitt uppfyllande just nu. Den säger att “när ni ser eld på Tempelberget är Messias framträdande imminent/närstående. 

Profetia om brand på Tempelberget

Israels profetiska resa

Förra året skrev jag ett inlägg om Israels profetiska resa, som visar på det otroliga sätt som Herren har handlat med Israel genom åren. En historisk resa, som fick sin början år 1791 under den franska revolutionen, då judarnas frigörelse och likställighet blev aktuel, efter nästan 2000 år i diasporan.  

Efter det har vi upplevt mirakulösa händelser, som inte kan förklaras på annat sätt, än det att Herren står bakom sitt folk med sina eviga och trofasta löften.

Vi har sett hur det hebreiska språket återupplivades, en mass-immigration av judar till Israel och sedan år 1948, då den judiska staten föds.

Det kommande templet

Det är tre saker som ska vara på plats innan Herren kan sätta sina fötter på oljeberget vid sin synliga återkomst. Judarna ska vara tillbaka i sitt eget land, Jerusalem ska vara deras huvudstad och det tredje templet ska vara byggt. Det tredje templet som står klart vid Herrens återkomst är ett falskt tempel, och är inte det som Messias kommer att sitta och regera utifrån i Jerusalem. Men det kommer att stå på plats och vara klart senast i mitten av vedermödan, då Antikrist invaderar Jerusalem, bryter förbundet med Israel och sätter sig i templet för att göra sig själv till gud.

Det är det som gör tempelbygget så intressant – det visar oss att vedermödans tempel är närstående, och kan vara klart till att byggas när som helst.

Påskoffret övas vid Tempelberget

Genom åren har vi bland annat sett hur den första hörnstenen i templet blev presenterad, sanhedring återuppstår och den första översteprästen sedan år 70 e.Kr har hittats. År 2017 fann man den röda kvigan som är en vigtig och nödvändig förutsättning i offertjänsten och i 2018 var det invigning av själva altaret till det tredje templet.

I år, 2021, övade rabbiner och präster påskoffret vid foten av Tempelberget. Det offer som övades var det som Toraen föreskriver att alla judar ska göra på själva påskkvällen, nämligen den att slakta en get eller et lamm.

Avslutning

Det är inte bara Israel som är på en profetisk resa, det är Guds församling också. Den började med den helige Andes utgjutande på pingstdagen, då lärljungarna var församlade.

I följe judisk tradition så ska man natten före Shavuot vara vaken hela natten för att be och studera Toran. Det gör man för att råda bot för isrealiterna som somnade när de väntade på att Moses skulle komma ner från berget Sinai. Traditionen säger samtidigt, att när judarna vakar och studerar Toran, så kommer Herren ”öppna himlen” i ett kort ögonblick och svara på judarnas böner. När Moses gick upp på berget ”öppnades himlen” och Herren gav Israel lagen. När lärjungarna var samlade på den övre salen natten före Pingstdagen, så var dessa också vakande och väntande i bön, i väntan på den utlovade Anden. Tidigt på morgonen upplevde lärjungarna att ”himlen öppnades” och den helige Ande blev utgjuten. 

På samma sätt som Moses och lärljungarna, väntar vi på att himlen återigen ska öppna sig, och den här gången är det när Herren stiger ner för att hämta sin församling.

Jesus kommer snart!

Källa: http://denytterstatiden.blogspot.com/