Det tredje världskriget – USA/Väst mot Ryssland/Kina

Scenen för de absolut sista och avslutande sju åren är satt. De apokalyptiska allianser som har profeterats om i åratal, har nu bildats. Vi har hastigt sett det ta form den sista månaden – USA och Väst på ena sidan mot Ryssland och Kina på andra. Kina har hittills haft en fasad, där man inte öppet vill välja sida. Men bakom scenen har Kina aldrig lämnat eller svikit Ryssland. Häromdagen kom följande nyhet att “Kina är redo att sluta sig till ryska trupper”.

Kina och Rysslands vänskapsavtal

Dessa två länder har i förvägen en allians, där man I 2001 ingick det så kallade ”vänskapsavtalet”. Det betyder att parterna lovar att inte utöva våld eller hota varandra samt att inte rikta kärnvapen mot varandra. Närmandet började på allvar i 2014 då Ryssland började utsättas för sanktioner från västländerna. Men det är inte bara ekonomiskt samarbete mellan Kina och Ryssland, men också när det gäller utvecklingen av nya vapensystem. Putin och Xi Jingping är också eniga i att Ryssland och Kina ska motverka ”obalanser” i världen samt ”upprätta en ny världsordning”. Detta samarbete ”utan gränser” kan visa sig ha avgörande betydelse när det gäller ändetidens utveckling.

Kina är redo att sluta sig till ryska trupper

Häromdagen kom TASS, Rysslands informations- och telegrambyrå med något som kan vara en avgörande nyhet. Om det här stämmer, så pekar det på något som många har varnat om i lång tid. Wang Yi reste från Kina till Europa och avslutade sin resa i Moskva. Efter Wangs besök kom Tass med följande nyhet och uttalande:

Kina är redo för att sluta sig till ryska trupper för att försvara nationella intressen. Vi är redo att gå samman med den ryska sidan, i enlighet med högnivåavtalen, för att beslutsamt stå upp för nationella intressen och dygder och främja ömsesidigt fördelaktigt samarbete på alla områden.”

Skulle det här stämma, så är vi på väg till att se ett uppfyllande av utombibliska profetior. Vi kan inte längre vara i tvivel om hur långt vi är på Herrens profetiska tidslinje. Det tredje världskriget är på väg med stora steg och tidstecken ropar ut om Herrens komma. Tiden är kort och när som helst kommer Herren att hämta sin församling, för att rädda oss från den kommande vreden.            

Jag har tidigare delat utombibliska profetior om både en rysk, men också en kinesisk attack och invasion av Amerika och Taiwan. Men jag vill gärna påminna och dela dem igen.

Profetia om en kinesisk invasion av USA

Samtidigt med att konflikten mellan USA och Kina växer, så är det flera som delar nya och gamla vittnesbörd och visioner, som just vittnar om en kinesisk/rysk attack mot USA. På den här hemsidan delas flera av dessa vittnesbörd, men dessvärre på engelska.

Den första profetian som jag delar är från 1992:

”När jag bad i källaren i mitt hem, såg jag himlen över Amerika fyllas med MÅNGA svarta, smygande bombplan. Det fanns inga markeringar på något av planen. Sedan förändrades scenen, och jag såg kärnvapenexplosioner runt omkring mig! Sedan förändrades scenen IGEN, och jag såg de fruktansvärda efterdyningarna av kärnvapenförintelsen. Inte HELA men MYCKET av Amerika som vi känner det idag förstördes. Och IGEN, för fjärde gången, förändrades scenen, och jag såg mängder av orientaliska soldater marschera genom alla de områden i Amerika som inte hade blivit bombade. De hade fixerade bajonetter på sina gevär och förstörde ALLA OCH ALLT i deras väg. Sedan tog visionen slut.”

En annan profetia som talar om det samma, avslutar profetian med följande högaktuella ord:

“Then, the man spoke again, “When America goes to war with China, the Russians will strike without warning.”

”Sedan talade mannen igen, “När Amerika går i krig med Kina, kommer ryssarna att slå till utan förvarning.”

För att dessa ord ska uppfyllas, måste USA hamna i en konflikt med både Ryssland och Kina på samma gång, och det är precis det vi upplever just nu.

Profetia om kinesisk och rysk attack mot USA

Amos 3:7 – För Herren Gud gör ingenting utan att uppenbara sin hemlighet för sina tjänare profeterna.

Henry Gruver, en Herrens tjänare, som gick hem till Herren i 2019, fick en vision av Herren i 1986. I den så ser han en gemensam rysk och kinesisk blixtattack mot USA, där kärnvapen blir använda. Man kan ta del av hela visionen här.

Henry fick bland annat se en invasion av Amerika, och dess totala förstörelse av ryssarna och kineserna. Han såg Ryssland kom från sjöss och från luften i norr, för att förstöra USA med nervgas och kärnvapen. Ryssarna kommer stjäla material och kommer sedan att förstöra USA efter ödeläggelsen. Dödssiffran kommer att nå 120 miljoner människor eller 60 % av befolkningen. I Astoria (nord västra USA) så han en kinesisk invasionsstyrka från sjöss som invaderade landet. När kineserna gick i land i Amerika, sköts och dödades omedelbart alla civila de såg. I synen svarade USA igen med gamla vintage-flygplan. Något som representerar Amerikas svaghet i deras nationella försvar.

Något intressant är att i synen var det Prins Charles som gav omvärlden nyheten om attacken på USA.

Profetia om uppryckandet när Kina invaderar

Vi har också tidigare delat profetior om uppryckandet som sker i samband med en kinesisk invasion av Taiwan:

Jag delar en video (desvärre på engelska), där en kvinna delar en vision som Herren gav henne i 2015. När hon fick visionen, visste hon inte ens vad Taiwan var och var tvungen att slå upp ordet. Kvinnan såg en tv-skärm med ordet “Kina invaderar Taiwan, Jesus kommer”. Denna vision upprepades tre gånger med samma budskap. “Kina invaderar Taiwan, Jesus kommer”. 

Herren talade och visade henne med andra ord, att samtidigt med uppryckandet, kommer Kina att invadera Taiwan. Det är alltså 7 år sedan denna syster fick denna vision. I dag är denna profetia högaktuell och väldigt intressant, då vi alltså upplever en eskalation av konflikten, där en kinesisk invasion ser ut till att vara närstående.

Avslutning

Det profetiska ordet ska prövas, men det är bekräftande när vi ser dessa tecken som faller samman på en och samma gång. För ett par år sedan var dessa profetior osannolika, men i dag är dessa fullt ut möjliga. Herren gör nämligen det otänkbara möjligt på väldigt kort tid, för att förbereda sina barn och varna den här världen för den tid som ligger framför. Den här världen befinner sig i ett tillstånd där Jesu återkomst inte alls kommer oväntat eller som en överraskning. 

Hör Herrens vädjande rop i denna sena tid – “Jag kommer mycket snart”

Tidens tecken pekar, ropar och lyser i mörkret och talar enhälligt om en enda sak – Jesu dyrbar återkomst.

Jesus kommer snart!

Mikael

Källa: Den yttersta tiden

Leave a Reply