Kommer en attack mot USA?
USA har blivit varnade av flera profetröster.

Förstörelsen av Amerika av A. A. Allen 4 juli 1954.

Då A.A. Allen var uppe i State Building fick han en märklig syn om framtiden. Så här återges denna: Då såg jag plötsligt från Atlanten och från Stilla havet och ut ur viken raketliknande föremål som tycktes komma upp som fiskar som hoppade upp ur vattnet. Högt upp i luften hoppade de, var och en på väg åt olika håll, men var och en mot USA. På marken skrek sirenerna högre och upp från marken såg jag liknande raketer som började stiga upp.

För mig verkade dessa vara interraketer även om de uppstod från olika punkter över hela USA; ingen av dem verkade dock lyckas fånga upp raketerna som hade stigit upp ur havet på alla sidor. Dessa raketer nådde äntligen sin maximala höjd, vände långsamt och föll tillbaka mot jorden i nederlag. Då exploderade plötsligt raketerna som hade hoppat upp ur haven som fiskar på en gång. Explosionen var öronbedövande. Nästa sak som jag såg var en stor eldboll. Det enda jag någonsin har sett som liknade det jag såg i min syn var bilden av explosionen av H-bomben någonstans i södra Stilla havet. I min syn var det så verkligt att jag tycktes känna en brännande värme från det.” Slut citat.

Det står här om raketer som kom ur vattnet som ”fiskar”. Det är just detta som kan ske när de kärnvapenbestyckade ubåtarna som Ryssland förfogar över, sänder iväg sina missiler.”

Detta var alltså redan 1954 och idag är det så att denna syn kan få sin fullbordan. Nu har Ryssland atomvapenbestyckade ubåtar som kan färdas lång under havsvattnet utan att upptäckas och sedan avfyra sina missiler. (Se bild längst ner).

Detta gör att Ryssland kan slå ut USA innan landet hinner reagera. USA är redan i krig med Ryssland genom alla de vapen som man levererat till Ukraina. På fredagen den 3 mars tillkännagav USA att ett nytt vapenpaket skall levereras bestående av ammunition, uppger John Kirby, talesperson för USA:s nationella säkerhetsråd.

Paketet innehåller bland annat fordon med portabla brosystem, artillerigranater och raketer till raketartillerisystemet Himars, enligt amerikanska försvarskällor. Det värderas till omkring 400 miljoner dollar, motsvarande 4,2 miljarder kronor. En mycket stor satsning av USA. Genom denna ammunition från USA kommer ryska soldater att dödas.

Detta är ett faktum. Hur länge kommer Ryssland att tillåta detta? Kommer man nu att en gång för alla stoppa USA. Då går de varningar i uppfyllelse som olika profeter talat om USA:s undergång. Tiden för det kan vara nära! Det är inte tomma ord, det kan bli en verklighet, med tanke på den bild som just nu är för handen.

Ingemar Helmner skrev i det senaste numret av Hemmets Vän: ”Personligen är jag övertygad om att vi är på väg mot historiens fina. Det Bibeln talar om är går i uppfyllelse inför våra ögon.”

Om alla Herrens tjänare och tjänarinnor bär på samma övertygelse som Helmner, då skulle det vara en helt annan ton i församlingarna. Den övertygelsen kommer att prägla både liv och förkunnelse till ett andligt uppvaknande som vi så väl behöver – tiden kan snart rinna ut för detta.

Ett mycket viktigt böneämne är att be för alla Herren tjänare och tjänarinnor att de får del av en sådan insikt och övertygelse som den Helmner har!


 Holger Nilsson

Källa: Flammor.com

Leave a Reply