Kushners fredsplan innebär ett Arabisk NATO bestående av 8 länder!

Vi har tidigare haft tio arabiska ledare från länder som Egypten, Jordanien, Libanon, Sudiarabien, Qatar och fem andra Golfstater, som har stått tillsammans när det gäller kampen mot terroristorganisationen Isis (Islamiska Staten). Nu när vi närmar oss Trumps och Kushners fredsplan, går rykten om, att detta förbund kommer att innebära en åttastats union, beståendes av arabiska länder.
Arabisk NATO

Ett ”Arabisk NATO”, är något som har diskuterats i lång tid, där syftet skulle vara att motverka Irans inflytande i Mellanöstern. Men som historien visar, är det lättare sagt än gjort. Nu går det rykten om att Kushner har en plan om ett så kallat ”arabisk NATO”, som skulle vara en del av det avtal som blir presenterat här i juni månad.
De tio hornen


Upp 13:1 – Och jag såg ett vilddjur stiga upp ur havet. Det hade tio horn och sju huvuden och på sina horn tio kronor och på sina huvuden hädiska namn

Upp 17: 12-13 – Och de tio hornen du såg är tio kungar, som ännu inte har fått något rike. Men tillsammans med vilddjuret får de makt att regera som kungar under en enda timme. De behärskas av ett och samma sinne och överlämnar sin makt och myndighet åt vilddjuret

Bibeln talar om att under den sista årsveckan kommer vi att se en konstellation av tio horn (kungar) som kommer att regera tillsammans med Antikrist under en enda timme. Dessa kungar kommer att ge sin makt över till Antikrist, som med andra ord inte behöver att kämpa sig till den, då den kommer att bli honom given.

Avslutning
När vi ser dessa ett kommande förbund, som samtidigt handlar om en ”arabisk union”, är det så en början och en start på den tiohornsunion som vi kan läsa om i Bibeln? Det skulle i så fall betyda att Antikrists framträdande är väldigt nära, och att syndens människa just nu står i kulissen, och är klar till att träda fram.

Jesus kommer snart!

Källa:
https://coercioncode.com/2019/04/22/breaking-usa-kushner-peace-plan-involves-finance-from-8-arab-nato-nations/

Källa: http://denytterstatiden.blogspot.com/

Leave a Reply