Nu kan vi ana… Vi kan ana det antikristliga systemet.

I det kan man inte köpa och sälja utan att ha tagit någon form av uppmärkning. (Artikel Världen Idag).

Hur skulle man kunna införa något sådant för att få köpa och sälja? Det har nog en del ställs sig den frågan. Ja, svaret på frågan börjar nu klarna. Redan nu kan det exempelvis krävas vaccinationspass för att handla i livsmedelsbutik – alltså för att köpa – just det som alla behöver, mat. ”Vaccinkrav breder ut sig i världen” detta skriver Svenska Dagbladet. ”Frankrike, Australien, Storbritannien, Grekland, Italien. Listan på länder där covid-19-vaccin numer krävs för att få jobba inom vård och omsorg blir längre för varje dag. Andra länder går ännu längre – i exempelvis Fiji och Saudiarabien gäller vaccinationskravet för alla som helt enkelt vill ha en arbetsplats att gå till.”

Det som har varit frivilligt, att ta vaccinsprutan, det är nu ett krav på alla medborgare i Indonesien och Turkmenistan, detta är de första länderna, fler kan komma att följa efter.

Motiveringen kan låta välbefogad: det är för allas bästa som detta krav kommer att ställas. Så blir det också under den antikristliga regimen: Ställ upp eller är du en fiende till samhällsordningen!

Det som vi för bara två år sedan inte kunde tänka, det ser vi nu. Lika svårt kan det vara för en del att tänka att den antikristliga regimen kan vänta runt hörnet.

Nu när vi har sett vad som hänt och som är unika händelser, borde vi försöka att förstå att det profetiorna har talat om kommer att gå i uppfyllelse – väcks vi inte nu kan det bli för sent.


Holger Nilsson

Källa: flammor.com