Påven och katolska kyrkan (skökokyrkan i Bibeln) vill att en världsregering ska styra USA. Helt i enlighet med Bibelns profetior om tiden strax innan Jesu tillkommelse

Påven vill att en världsregering ska styra USA

Av Mikael Walfridsson 

Påven arbetar ihärdigt för NWO, och gör stor sak av att visa att han är en ”världs och fredsman” med globala avseenden. 

Påven ger uttryck för världens behov av ett globalt system, på både det ekonomiska, religiösa och det politiska området – något som är helt i linje med det vi kommer uppleva under vedermödans tid och under Antikrist välde.

En världsregering ska styra USA

Påven har nyligen varit ute och uttalat sig till den italienska tidningen ”La Repubblica”, där han säger att USA har en ”förvrängd syn på världen” och amerikanerna måste styras av en världsregering så snart som möjligt, för deras eget bästa.

Påven uttalar sig ”-Jag är rädd att det finns mycket farliga allianser mellan makter som har en förvrängd syn på världen: Amerika och Ryssland, Kina, Nordkorea och Ryssland, Assad och Ryssland i kriget i Syrien. Men påven fortsätter, och pekar samtidigt på Europas behov för en världsregering.

Systemet från Uppenbarelseboken

Man gör klokt i, att hålla ögonen på Vatikanen och påve Franciskus, som har fått en allt större roll i den världspolitiska utvecklingen. Påven förespråkar ett system som vi känner igen från uppenbarelseboken, som bokstavligt talat kommer att få en fullbordan i den sista årsveckan. 

Genom antikrists regi, kommer vi att få en global världsregering, ett gemensamt ekonomiskt system och en världsreligion. Den stora skökan kommer att stödja och vara en del av detta antikristliga system, intill dess, att hon själv kommer att gå under genom antikrist och dom tio hornen.

Dörrenär vidöppen

”Filadelfia församlingen”, den vakande och väntande församlingen, står framför en öppen himmelsk dörr. Det är Jesus själv som är dörren, och den står vidöppen. 

Det är en symbol på, att himlen är klar till att ta emot Jesu väntande brud, som snart ska tåga in igenom den, för att aldrig gå ut ur den igen.

Jesus kommer snart!

Källa: http://denytterstatiden.blogspot.com/

3 Comments

  1. Hi. Very interesting content but it’s hard to find jesuskommersnart.se in google.
    You are out of google’s top ten, so you can’t expect
    big traffic. You need high quality backlinks. And you
    can get them even for free, just search in google: wrastain’s tools

  2. Good day very nice blog!! Guy .. Excellent .. Superb .. I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally…I am glad to seek out numerous helpful info right here within the publish, we need develop more strategies on this regard, thanks for sharing. . . . . .

Leave a Reply