Ryssland proklamerar att apokalypsens fyra ryttare är på väg

Kära Syskon,

Som jag har skrivit många gånger förut, så händer det väldigt mycket just nu på en och samma gång, och därför kommer det regelbundna uppdateringar i kommentatorsfältet. Men varje nyhet kunde i princip få sin egen plats med ett inlägg. Det är händelser som har stor betydelse för ändetidens utveckling, och är samtidigt starka tecken som pekar på Jesu återkomst. Här har jag tagit några av dessa nyheter, vi har upplevt de senaste dagarna, och samlat dem i ett och samma inlägg. Det är profetiska nyheter i en unik och profetisk tid!

Påven proklamerar att WW3 har börjat

Häromdagen proklamerade påven att det tredjevärldskriget redan har börjat! Precis samma budskap som Ryssland tidigare har deklarerat. Påven uttalar sig: ”För några år sedan slog det mig, att vi upplever tredje världskriget bit för bit. Här, och för mig i dag, har tredje världskriget redan utropats”.

Ryssland: Apokalypsens fyra ryttare är på väg

Kan det bli mer profetiskt än det här? Det är Rysslands tidigare president och premiärminister som uttalar sig och varnar västen för att apokalypsens fyra ryttare är på väg. Det vill säga, de fyra ryttare som kommer träda fram i början av vedermödan. Det har Dmitrij fullständigt rätt i. De fyra ryttarna är snart på väg, men samtidigt är min tro, att Ryssland kommer att vara en del av den röda hästen som orsakar det tredje världskriget.

Jesu återkomst samtidigt med ”Planet Alignment”

Här den 24 juni så kan vi uppleva en sällsynt händelse, då hela 7 planeter står i rad på himlavalvet. Men även månen står också i rät linje tillsammans med de andra. Jag hittade denna video (på engelska) där vi kan ta del av vittnesbörd från olika syskon, som har upplevt profetiska drömmar om att just precis vid uppryckandet, står planeter i rad. Det är ju ganska intressant med tanke på juni som både har en fullmåne på pingst den 15 och sedan planeter i rad den 24 juni.

Jag delar här några av dessa vittnesbörd:

”Det var 7 år sedan jag fick denna dröm. Det var en varm sommardag på stranden, och jag kommer inte ihåg vilka planeter det var tala om. Men planeter stod i rad. Himlen och en dörr öppnades upp och människor blev uppdragna mot himlen. Sedan föll stjärnor föll sedan mot jorden.”

Det var mörkt utanför och jag såg upp mot himlen. Jag såg planeter som stod i rad med varandra. Sedan såg jag utanför och jag såg dessa människor som kom upp från gravarna. Jorden sprack och människor kom upp ur dem. De såg inte döda ut, men var rena och fina. Det här var alltså de dödas uppståndelse, och det var massor av människor”

Kina är nära en invasion av Taiwan

Ni kommer säkert ihåg i förra inlägget, där jag delade vittnesbördet från en kvinna som för 7 år sedan fick en vision av Herren, att i förbindelse med Jesu återkomst, blir Taiwan invaderat av Kina. Hun fick orden: ”Kina invaderar Taiwan, Jesus kommer”. Det upprepade sig tre gånger.

Häromdagen tog jag del av följande intressanta nyhet. Det är Kina som har utlöst ett dekret om ”en särskild militär operation” i Taiwan. Detta dekret skulle träda i kraft omedelbart. Om det stämmer så kan det vara en bekräftelse på, att vi närmar oss uppfyllandet av denna profetia. Vi närmar oss alltså både Jesu återkomst och en bekräftande invasion.

Avslutning

2 Pet 1:19 – Så mycket fastare står nu det profetiska ordet för oss, och ni gör rätt i att hålla er till det som till ett ljus som lyser på en mörk plats, tills dagen gryr och morgonstjärnan går upp i era hjärtan.

Nästa vecka kommer att bli mitt sista inlägg, innan hemsidan håller semester här i juli. Men fortsätt gärna att dela det som Herren visar er och lägger på era hjärtan. Det profetiska ordet är en fackla på vår vandring, som lyser upp i det mörker vi upplever omkring oss. Dagen är på väg att gry, och Herren, den klarar morgonstjärnan, går snart upp i våra hjärtan. Jag hoppas och ber för att var och en känner sig styrkt i sin vandring med Herren. Det är en välsignelse att tjäna och vaka i den tid vi lever i, men vi behöver kraft för att kunna gör det som Herren ber oss om. Låt oss be och lyfta upp varandra i bön inför Herren. Det är bara i och genom Honom att vi vinner seger och kan fullborda vårt lopp.  

Herrens rika välsignelse

Mikael

Källa: http://denytterstatiden.blogspot.com/

This entry was posted in Profetior, Tidstecken. Bookmark the permalink.