Sverige kontantfritt inom tre till fem år – Bibelns profetia uppfylls

kontantfritt

“Sverige kommer troligen bli ‘kontantfritt’ inom tre till fem år”, sade vice riksbankschefen Cecilia Skingsley vid en bankkonferens i London.

Vid en bankkonferens i London sade vice riksbankschefen Cecilia Skingsley vid en bankkonferens i London på tisdagskvällen att “Sverige kommer troligen bli ‘kontantfritt’ inom tre till fem år”, eftersom “Användningen av sedlar och mynt har minskat i flera år i Sverige, snabba mobilbetalningar och annan ny teknologi betyder att kontantanvändningen nu är närmast obetydlig.”

Cecilia Skingsley påpekade att kontanter inte kommer att förbjudas, men “så få människor och företag kommer att använda dem bortom den tidsramen att de i praktiken kommer att vara oanvändbara”.

Bibelns profetia uppfylls

Det är ju inte konstigt; bankerna och det politiska systemet har ju tvingat människor att använda kontantfria betalningsmodeller som kort, mobil och internetbank. När man kommer till vissa affärer och kiosker, ja till och med banker, så tar de inte emot kontanter. Man måste till exempel betala med kort.

 

RFID: Hur nära är vi inte den bibliska profetians uppfyllande i Uppenbarelseboken 13?

16. Och det får alla, små och stora, rika och fattiga, fria och slavar, till att ta emot ett märke på sin högra hand eller på sina pannor, 17. så att ingen ska kunna köpa eller sälja, utom den som har märket eller* vilddjurets namn eller dess namns tal. (Upp 13:16-17)

Det finns en trygghet

Finns det någon trygghet i tillvaron? Ja, det finns det. Den enda säkra tryggheten är hos Jesus Kristus. Har du ännu inte tagit emot Jesus, så gör det, innan det är försent!

Ta emot Jesus idag så att du blir frälst och räddad för evigheten!

Källa: www.apg29.nu

One Comment

Leave a Reply