Tecken på Jesu komma – Apokalyptisk brand, Profetia om krig och aborttal!

Vi lever mitt ibland apokalyptiska tecken, fruktansvärd statistik och profetiska tilltal – kan vi se och förstå dem, och ger det uppmärksamhet på Jesu dyrbara återkomst?”

Apokalyptisk brand i Australien
Vi upplever en brand av dimensioner i Australien, och saknar motsvarighet i landets moderna historia. I värsta fall kan den våldsamma branden fortsätta i flera månader. Millioner av djur och människor är påverkade av situationen. Bilder som NASA har tagit av den våldsamma branden, visar rök som är större i omkrets än hela USA.
Källa: https://www.express.co.uk/news/world/1224461/Australia-fires-wildfires-map-blaze-satellite-aerial-footage-latest-NSW-news
Profetia från 2015 om krig mellan USA, Iran och Israel


Ser vi ett uppfyllande av en profetia från 2015, som handlar om ett krig mellan USA, Iran och Israel? En broder från Kenya, fick en syn av Herren där han såg ett baner inför sina ögon. På baneret stod det ”War Coming to America, Israel and Iran” (Krig kommer till USA, Israel och Iran). Han förstod inte, om detta var ett eller flera del-krig, men det var dessa tre länder som var involverade.
Källa: https://www.hiskingdomprophecy.com/iran-war-prophecy-coming-to-pass/
42 millioner av aborter i 2019


I 2019 utfördes cirka 42 miljoner aborter på världsplan. Det är WHO (World Health Organization som visar fram dessa hissnande tal. Bara i USA slutar var fjärde gravitet med abort, som betyder att cirka 3000 aborter utförs varje dag i USA. Globalt så utförs cirka 125 000 aborter varje dag.
Källa: https://www.christianpost.com/news/424-million-babies-killed-by-abortion-2019-heres-whats-ahead-for-us-abortion-laws-in-2020.html
Avslutning

När Jesus delade profetiska tecken med sina lärjungar, så var det hans ankomst som var i fokus. Sedan den dag Herren lämnade denna jord, så var det med ett avslutande löfte att han skulle komma tillbaka på samma sätt som han lämnade denna jord. Hur lång tid har vi kvar innan Herren kommer ridande på den vita hästen, och innan dess att han sätter sina fötter på Oljeberget? Hur lång tid är det kvar innan att han kallar sina heliga till sig, i ett heligt uppryckande, där de döda uppstår, och vi som är kvar, tillsammans med de uppståndna ska hålla en helig sammankomst på himlens sky? Herren känner tiden – men det känns som att tiden är knapp och att Jesus mycket snart kommer tillbaka.
Jesus kommer snart!

Källa: http://denytterstatiden.blogspot.com/

This entry was posted in Profetior, Tidstecken. Bookmark the permalink.