Blir bibliska profetior uppfyllda i dag? Kan vi se tecken på den tid vi lever i, förutom det utomstående tecken som handlar om Israels nationella födelse? Förstår vi allvaret för den tid vi lever i, och har vi en förståelse för det andliga skeendet som utspelar sig i dag inför våra ögon? Kan vi se ändetidens tecken som bokstavligt talat ropar ut till oss om Herrens snara ankomst, och kan vi höra dessa tecken profetera om denna tidens avslutning?  
Det ser ut som att USA:s fredsplan kommer att presenteras den 15 maj, dagen efter Israels nationaldag. Samtidigt med att fredsplanen kommer allt närmare, så skakar världen bokstavligt talat. Det är Yellowstone, en av jordens supervulkaner som har en väldigt aktiv aktivitet. Bara här i mars månad, så hade området hela 127 vulkanutbrott, och hela 46 fler än under februari. Spänningarna mellan Indien och Pakistan fortsätter, och dessa två länder befinner sig på gränsen till krig.
Två skilda världar
Uppryckandet är en dörr som delar två skilda världar. Här på jorden upplever vi synd, fördärv och mörker. I himlen finns inget annat än helighet, glädje och Guds härlighet. I en tid där mörker drar över jorden, och vi upplever starka tidstecken som pekar på att vi närmar oss denna tidsålders slut, så betyder det samtidigt att vi med hastiga steg närmar oss vårt hopp, och målet för vår vandring på jorden.
Psalm 50:1 – Herren Gud talar och kallar jorden, allt mellan öster och väster
Det är en varning och ett kall till omvändelse för den här mänskligheten. Herren sträcker ut sina händer för att röra, förvandla och frälsa den här generationen innan det är för sent. Jesus är frälsningens ark, och endast i honom finns räddning och frälsning.
Kan vi se det?
Kan vi se den ekonomiska förvirringen som råder i dag, där vi motvilligt är på väg ner i ett ekonomiskt svart hål? Kan vi se nationerna som vänder sig mot Israel och mot Guds egen stad Jerusalem, som allt mer blir den avgörande frågan i mellanöstern konflikten? Kan vi se hatet som växer mot kristna över hela jorden, där tusentals kristna får sätta livet till för sin tro? Kan vi se falska profeter och falska rörelser som gör anspråk på Kristi plats och att vara den enda vägen till frälsning? Kan vi se den våldsamma massdöd av djur vi upplever runt om på vår jord, där tusentals av djur helt plötsligt dör utan en naturlig förklaring?
Herren fullbordar sitt ord

Markus 13:30-35 – Himmel och Jord ska förgå, men mina ord ska inte gå förtapt.
Ändetidens löften får bokstavligt talat sin uppfyllelse i dag inför våra ögon. Genom att Herren fullborda dessa löften bevisar han att han har allt, och hela ändetidens utveckling i sin hand. Det vi upplever i världen i dag är inte något tillfälligt, utan det är Herren själv som iordningsställer, förbereder och iscensätter det vi nu ser ta form. Vi kan inte vara helt säkra på vilket sätt att ändetiden scenario kommer att utforma sig, men det vi kan vara helt säkra på är att varje ord, löfte och profetia kommer att få sin fullkomliga uppfyllelse. På samma sätt som Johannes döparen, går dessa tecken framför Herren, och ropar att tiden har kommit. Dessa tecken behöver ingen bekräftelse av andra, då dom bekräftar och pekar på sin trovärdighet i sig själva. Jesus sa att vissa tecken skulle peka på hans tillkommelse – det är dessa tecken, som Herren har förberett från tidernas morgon, som rör, pekar och bekräftar att tiden är när. Konungarnas konung kommer mycket snart tillbaka.

Jesus kommer snart!

Källa:
https://www.express.co.uk/news/science/1109439/Yellowstone-volcano-earthquake-supervolcano-USGS-yellowstone-news/amphttps://www.express.co.uk/news/world/1109901/india-pakistan-war-ceasefire-attack-world-war-3-terror

One Comment

Leave a Reply