Uppenbarelse – En bedjande kristen kvinna i Tennessee, USA fick denna uppenbarelse den 6 januari.

Som alltid med uppenbarelser och profetiska tilltal skall de prövas.

Så här beskriver denna kristna kvinna vad som hände: ”Den 6 Jan. 2023 talade Herren till mig. “Mörker kommer dotter. Jag strider dina strider för dig! Jag ger dig nyheter från Himmelens Rådslag.”

Känner en helig närvaro i rummet. Jag vänder på huvudet där jag är knäböjande. Det är ängeln Gabriel, men inte ensam. Gabriel står framför mig, vapenklädd tidigare, men denna gång har han vingarna utsträckta. Jag såg på Gabriel och log tillsammans, att han hade min uppmärksamhet. Då steg han ett steg framåt;

“O dotter, jag har kommit i officiellt befogenhet av helig budbärare. Hör mig nu, proklamera sedan allt det jag har att dela, och inget mer!” Gabriel visar en Bokrulle som han bar i en tub eller behållare. Det hade ett bälte över en skuldra, eller band av guldfodral. Jag såg när Gabriel snabbt öppnade Bokrullen. De fyra Änglarna följde Gabriel och hade alla sina vapen dragna, bågar pilar och lansar, och varje hade ett skimrande svärd på varje höft. Mina ögon såg när han tog den vackra Bokrullen från hållaren. Jag såg när han bröt det svarta sigillet, kände en lätt vibration genom min kropp, inte fruktan. Han såg upp en stund när han började rulla upp Bokrullen. Våra ögon fick kontakt, han var mild likt Jesu ögon, men ej så djupa.

“Dotter, du hör här en officiellt tillkännagivande och Proklamation om en tid av Fel i din Världshistoria; Ändetiden! Det är varför Himmelens Rådslag är; Jag skall lämna Ändetidens Proklamations budskap både Officiellt och Personligt.” 

Jag såg när Gabriel öppnade rullen. Innan han läste hörde jag ett Trumpet ljud, en kort Trumpet stöt som skakade hela Världen och atmosfären, det ljöd som det kom från Himmelen.

HÄR FÖLJER ÄNGELN GABRIELS BUDSKAP, DEN 6 JAN. 2023!

“Jag deklarerar en befallning från Himlens Domstol till Krig. Officiellt kommer Krig till hela din Värld, Hopflätad med 3 dagar av mörker. Tid inom Tid, enligt Himmelens standard. Jag talar till dig du Babylon, som är Amerika.

MED DENNA DEKLARATION SKALL PUTIN AV BJÖRNEN, INTE LÄNGRE VARA HINDRAD FRÅN HANS LÅNGVARIGT KOMMANDE ATTACK PÅ DIN NATION. HANS HÄNDER LEDER DE ANDRA NATIONER SOM HAR FÖRENAT DEN ORGANISERADE KOALITIONEN AV DEN ONDE PUTINS HÄNDER. 

Bli ej bedragen, människor på jorden. Alla ledare av din värld är förenade tillsammans i detta kommande Krig, och alla engagerade är redan funna att vara av onda Hjärtan, härskade av mästerbedragaren satan, förgöraren av allt gott som han berör.”   

Vad betyder det, Gabriel? 

“DET BETYDER DOTTER, VALDIMIR PUTIN SKALL NU BLI FRI ATT SKJUTA MOT DIN EN GÅNG STORA NATION AV AMERIKA. HÖR NU ALLA MÄNNISKOR AV BABYLON AMERIKA, DIN SKILSMÄSSA HAR BLIVIT SLUTFÖRD FRÅN DIN HELIGA GUD, PÅ GRUND AV DINA OTUKTIGA HANDLINGAR OCH AVSKYVÄRDA HANDLINGAR. INTE LÄNGE SKALL DIN NATION MOTTAGA VÄLSIGNELSER I FAVÖR DET EN GÅNG VISSTE, NÄR UNDER VINGARNA AV JEHOVA, GUDS BESKYDD.

BARA DE SOM ÄNNU ÄR TROFASTA TILL HERREN, TROFASTA SÄKRA I DERAS KÄRLEK TILL HONOM, SKALL MOTTAGA DESSA SAKER AV VÄLSIGNAT BESKYDD.

 Detta är Tillkännagivandet givet Putin, förmågan att avskjuta hans vapen. Putin skall skjuta, och det är för detta Påbud har gått ut, innan julfirandet helt kommit ut.

Hon frågar: Är detta hela tillkännagivandet  Gabriel? 

“JA, ENLIGT HIMMELENS BEFALLNING SKALL FÖRLOPPET AV KRIG GÅ FRAMÅT, SNABBT FRAMÅT, MED INGEN MER FÖRDRÖJNING. MEN DET FÖREGÅS AV TRE DAGAR AV MÖRKER SOM TÄCKER HELA JORDEN MED DESS YTTRE MÖRKER. DETTA ÄR DET OFFICIELLA MEDDELANDET TILL DIN VÄRLD, FÖR BÅDE TRE DAGAR AV MÖRKER OCH KRIG, FÖR BÅDA HÄNDELSERNA ÄR FÖRENADE TILLSAMMANS GENOM DOM.

LYSSNA, LYSSNA NI JORDENS INVÅNARE, KRIG OCH MÖRKER KOMMER TILL DIN VÄRLD. VAR REDO I DINA HJÄRTAN FÖR DESSA TVÅ HÄNDELSER, FÖR PÅ JORDEN SKALL INGEN BLI KVAR OBERÖRD!”

Med dessa ord tog Gabriel ett steg tillbaka och började rulla ihop bokrullen, och sade; “Nu måste vi gå!”

Varför skulle inte Gud kunna varna på detta sätt? Om det nu blir en kärnvapenattack så är det så stort så det vore mer märkligt om inte Gud förvarnar om det. Samma dag som vi publicerar detta så kan man se nedanstående rubrik på Aftonbladet. Detta gör att uppfyllelsen av denna uppenbarelse verkar sannolik.

Putin är hårt pressad – för att gå segrande ur det som nu pågår blir det allt mer troligt att han använder kärnvapen.

 Holger Nilsson

Källa: flammor.com

Leave a Reply