År 2024 – Världen befinner sig i uppror!

”Med årsskiftet kommer en våg av analyser som förebådar ett år av globala kriser, krig och konflikter. Världen befinner sig i uppror.” 

Det här kunde lika gärna vara ett profetiskt uttalande från en tjänare av Herren eller från en hemsida som denna, som varnar för den tid som ligger framför. Men på det sättet förhåller det sig inte. Uttalandet är hämtat från en artikel i Svenska Dagbladet, som handlar om en ny världsordning som är på väg. Experter runt om i världen analyserar läget och varnar för det de ser i horisonten.  

Det är mycket intressanta termer som används i dessa analyser: ny världsordning, globala kriser, krig och konflikter. Det är en mycket träffande beskrivning av det som vi vet ligger framför.  

Angrepp mot Sverige kan inte uteslutas 

Landshövding Carin Jämtin har precis sagt att ”det säkerhetspolitiska läget är det allvarligaste sedan andra världskrigets slut. Försvarsberedningen, som alla åtta partier i riksdagen står bakom, konstaterar att ett väpnat angrepp mot Sverige inte kan uteslutas.” Det bekymmer som Carin Jämtin har delas av många andra.  

Ryssland hotar västvärlden 

Dmitry Medvedev, Vladimir Putins närmaste bundsförvant och säkerhetschef, har precis utfärdat en varning till den västerländska världen. Han lovade att Ryssland kommer att göra allt i sin makt för att se till att sina fiender “försvinner från jordens yta för alltid.” 

Vice ordföranden för säkerhetsrådet har också uttalat sig: “Vi kommer att göra allt för att, precis som för 80 år sedan, våra fiender försvinner från jordens yta för alltid. Ingen har någonsin kunnat besegra oss. Det är mycket viktigt.” 

Ryssland lever i övertygelsen om att de kommer att gå segrande ur ett eventuellt krig. Och om man är så självsäker som Ryssland är, innebär det också att de inte kommer att hålla tillbaka om de känner sig tillräckligt hotade. 

Avslutning  

När världen befinner sig i uppror sker det eftersom det är tid för födslovåndor, och värkarna blir allt starkare i takt med att vi närmar oss själva förlossningen. Födslovåndor betyder och innebär både krig, konflikter och globala kriser! Hela världen befinner sig på DEFCON 2 och Mellanöstern på DEFCON 1.

Vilken gnista är det som kommer att flytta världen till ett tillstånd av krig? Och vad är det som kommer göra att alla diplomatiska förbindelser helt plötsligt bryts där någon tager initiativ till att trycka på knappen?  

Jag tror att Jesus kommer mycket snart och vi är det folk och generation som kommer att uppleva denna fantastiska händelse. Avslutningen och tiden innan uppryckandet kan bli turbulent, men vårt hopp och vår styrka är i Jesus och hans frälsande kraft. Han som har lovat att frälsa oss från den kommande vreden.  

Jesus kommer mycket snart 

Mikael  

Källa: denytterstatiden.blogspot.com