Mannen som aldrig slutar att förvåna.

Nu talar Macron om odjuret som skall komma.

Det finns många politiska bedömare som anser att Frankrikes president är nyckelmannen för framtiden i Europa och världen. En av dessa har skrivit en bok, William Drozdiak med titeln ”Europas sista president” titeln i översättning. På framsidan av boken kan man också läsa: ”Emmanuel Macron’s Race to Revive France and Save the World”. I översättning: ”Emmanuel Macrons kapplöpning för att återuppliva Frankrike och rädda världen.”

Så här presenterar boken Macron: ”Hans framgång eller misslyckande kommer att avgöra ödet för en kontinent och världen i stort.”

Vi har tagit del av en intervju i en fransk tv-kanal (som återges här på den här länken, vid 1.00 Brighteon Här kan man höra Macron säga: ”Händelsens odjur är här. Jag tror att vår generation måste veta det och att det kommer.” i översättning till svenska. Han talar alltså om ett odjur som är här och att vår generation måste veta om att det kommer.

Ja, det kommer ett odjur, antikrist, så lyder Bibelns profetiska ord om detta: ”Och jag såg ett annat odjur stiga upp ur jorden, och det hade två horn som liknade ett lamms och det talade som en drake.” Upp. 13:11.

Odjuret ”hade två horn”. På bilden här nedan på framsidan på TIME ser man en bild på Macron. Det är M:et spetsar som ser ut som två horn på Macrons huvud, det kan vara en tillfällighet, men kanske en talande sådan. Framtiden kommer att visa vem odjuret är som Macron och Bibel talar om.

Nu behövs vaksamhet och kunskap om Bibelns profetior ty tiden kan vara mycket nära då antikrist träder fram.


 Holger Nilsson

Källa: Flammor.com

Leave a Reply