En ny världsordning Vi går emot en totalt förändrad värld

Den ligger inte långt borta, därför gäller det att förstå vad som är i görningen.

Det finns starka ledare som nu hängivet arbetar för att en ny världsordning skall genomföras. De kommer att lyckas och det kommer att ske i vår generation som lever nu. Profetiorna i Bibeln har förutsagt att det som nu sker kommer att få sin fullbordan – sin förskräckliga fullbordan.

När det gäller denna nya världsordning kan vi inte gå förbi World Economic Forums (WEF). Vi behöver hålla ögonen på Klaus Schwab som är ordförande i WEF.

Redan 1971, skrev han en bok Moderne Unternehmensführung im Maschinenbau. Han använder begreppet “intressenter”, som han omdefinieras på människor inte som medborgare, fria individer eller medlemmar av samhällen, men som sekundära deltagare i ett massivt kommersiellt företag.

Observera: inte fria individer, en alarmklocka bör ringa bara på grund av detta.

Klaus Schwab verkar nu se en möjlighet till den omdaning av världen som han önskar. Schwab har också skrivit boken “Forma framtiden för den fjärde industriella revolutionen”.

I ett av avsnitten i denna bok skriver han om att förändra människan. Där skriver han bland annat: “Dessa tekniker kommer att verka inom vår egen biologi och förändra hur vi har kontakt med världen. De är kapabla att korsa gränserna för kropp och själ, förbättra våra fysiska förmågor, och även ha en bestående inverkan på livet självt”.

Det är verkligen stora ting som han skissar på när han talar om ”även ha en bestående inverkan på livet självt”. Detta tål att läsa omigen och fundera på vad detta kommer att innebära.

Schwab visar också på hur han har tänkt att detta skall ske då han skriver om “aktiva implanterbara mikrochips som bryter våra kroppars hudbarriär”, “smarta tatueringar”, “biologisk databehandling” och “specialdesignade organismer”.

Det är långtgående ingrepp i människan så långt att boken menar att det kommer att: ”utmana vår uppfattning om vad som menas med att vara en människa”.

Att på detta sätt laborera med människa kommer att bli det sista som Gud kommer att tolerera. Det handlar om ett indirekt uppror mot Honom och den människa som Han skapat.

Klaus Schwab har gått ut med en kraftfull varning för en cyberattack: “Vi vet alla, men fortfarande otillräckligt, att det skrämmande scenariot för en omfattande cyberattack skulle kunna stoppa kraftförsörjningen, transporten, sjukhustjänsterna och vårt samhälle som helhet. Covid-19-krisen skulle ses i denna aspekt som en liten störning jämfört med en större cyberattack.”

Han säger alltså att Covid-19 är bara som en liten störning i jämförelse med en omfattande cyberattack. Det han säger i samma budskap är anmärkningsvärt:

”En hotande storskalig cyberattack på kritisk infrastruktur som skulle släppa lös en mörk vinter och hjälpa till att inleda den stora återställningen.”

Det är alltså så att han ser fram emot ”den stora återställningen” och att en sådan attack kommer att vara en hjälp för den.

Frågan är: Vad väntar världen? Stora planer finns för en total förändring, återställning finns alltså. Tro inte den är av godo – vi varnar för den.


Holger Nilsson

Källa: flammor.com