Förhör om ufon i amerikanska kongressen: ”Har hittat utomjordiska varelser”

“Bra att frågan inte längre stigmatiseras” – Hör UFO-Sveriges ordförande Clas Svahn om förre detta underrättelseofficeren David Grusch vittnesmål om utomjordingar. Foto: SVT/Brendan SMIALOWSKI / AFP

OHLINS: Nej, några utomjordingar finns det inte och inte heller UFO. Däremot pågår en demonisk aktivitet som kommer att öka enligt Bibelns profetior. UFO hör hemma i det ockulta och ”ses” ibland av dem som håller på med New age. Demoner är fallna änglar som kan visa sig t ex som mörka skepnader. Vi minns Todd Bentelys ”ängel Emma” i Lakeland, som ett exempel på demonisk aktivitet. I den falska karismatiken (till skillnad från äkta och ren sådan) öppnas för detta mörker eftersom urskiljning föraktas och pengar styr.
2Tess 2:9  Den laglöses (Antikrist) ankomst är ett verk av Satan och sker med stor kraft, med lögnens alla tecken och under 10  och med all slags orättfärdighet som bedrar dem som går förlorade, eftersom de inte tog emot sanningen och älskade den, så att de kunde bli frälsta. 

UPPDATERAD IDAG 08:41PUBLICERAD IGÅR 20:24

USA har fått tag på utrustning som kommer från rymden. Det var vittnesmålet som den före detta underrättelseofficeren David Grusch lämnade i den amerikanska kongressen när ett förhör hölls om utomjordiskt liv i veckan.

Tidigare underrättelseofficeren David Grusch menar att USA har haft kontakt med utomjordingar men att detta mörkas. Enligt honom har myndigheter tagit hand om ufon som kraschat utan att berätta om det offentligt. Syftet är att ta reda på hur föremålen byggts för att sedan använda sig av informationen. Dessutom ska man ha hittat ”utomjordiska varelser” och haft kunskap om dessa sedan 1930-talet.

David Grusch har själv arbetat inom försvaret och hans bevismaterial består av uppgifter som han under flera år fått av källor och kollegor. Även två tidigare piloter vittnade om att ha sett mystiska farkoster. Grusch själv har inte sett några sådana.

Kunskap sedan 1930-talet

I en intervju som Grusch gjorde i juni sa han att USA hade en rymdfarkost ungefär lika stor som en fotbollsplan. I en annan intervju sa han att en farkost liknade en klocka och att den först hade upptäckts i norra Italien 1933. USA har, enligt Grusch, minst tolv sådana farkoster.

Det amerikanska försvarsdepartementet förnekar att Gruschs uppgifter stämmer eller att den typen av program han talar om har varit aktuella någonsin tidigare.

Hemligt i decennier

Garrett Graff, en journalist som tidigare skrivit böcker om jakten på utomjordingar, säger till brittiska The Guardian att han är skeptisk till vittnesmålet.

– Det handlar inte om att regeringen hållit något hemligt i veckor eller månader, utan i decennier. Om man tittar tillbaka på regeringens förmåga att hålla viktig information hemlig så finns det en anledning att betvivla uppgifterna, säger han till tidningen.

Klicka på klippet för att höra UFO-Sveriges ordförande om vittnesmålet i den amerikanska kongressen.

Källa: SVT + Elvor och Janne

Leave a Reply