Jesus kommer snart!
På många olika sätt kan man se och förstå det.

Två olika personer fick helt nyligen uppenbarelser om Jesu snara tillkommelse.

På bara ett par dagar fick vi två vittnesbörd om två troende som helt nyligen fått uppenbarelser som har budskapet, att Jesus kommer snart.

I det ena fallet var det en kvinna som då hon på kvällen så Jesus uppenbarad skulle gå och lägga sig. Hon ser då Jesus och han säger två gånger: ”Jag kommer snart, Jag kommer snart.”

I det andra fallet var det en kvinna på över 90 år som aldrig haft några uppenbarelser eller syner. Hon såg ett mörker som det blev ett ljus i, och i det kunde hon läsa: Jesus kommer snart.

Var och en får själv ta ställning till detta. Nu har vi i alla fall förmedlat detta så ingen skall anklaga oss om det skulle ske mycket snart. Jesus säger: ”Var därför beredda också ni, för i en stund när ni inte väntar  det kommer Människosonen.” Matt. 24:44.

Det Jesus säger handlar inte om de icke kristna, han säger det till sina efterföljare, det ser vi av att han tala till dem och säger: ”Var därför beredda också ni”, obs ”ni”.

De flesta kristna i Sverige tror inte att Han kommer nu – de tror att det kommer att dröja, man varken vill eller kan ta in tanken att Jesus kan komma när som helst – mycket därför att man inte vill att det skall vara så.

Tyvärr är det inte många kristna i vårt land är som väntar att Jesus kan komma nu – mycket allvarligt.


 Holger Nilsson

Källa: flammor.com

Leave a Reply