Kontroll av människan Är vi på väg emot en kontroll av människan? (Skärmdumpning från The Sociable).

Detta kommer att kunna motiveras för den goda sakens skull.

 

Det är inte bara toppmötet G 20 som har hållits, utan också toppmötet B 20 2022. Vid detta refererade Budi Gunadi Sadikin, Indonesiens hälsominister, se här ovan, till G 20 mötet.  Han sa:

“G20-länderna har kommit överens om detta digitala certifikat med WHO-standard, och vi kommer att lägga in det i nästa världshälsoförsamling i Genève som en översyn av internationell hälsoreglering.”

“Låt oss få ett digitalt hälsointyg erkänt av WHO – om du har vaccinerats eller testats ordentligt – då kan du flytta runt.”

Detta är anmärkningsvärt. Det skall skapas ett internationellt hälsointyg. Den som tar emot det kan röra sig fritt, annars inte, tydligen.

I texten i bilden talas det om att ”tvinga”. Det låter som ett eko från Upp. 13, där det står om det antikristliga systemet att det ”tvingar alla”.

Världen idag har också en artikel om vad vi här har lyft upp, rubriken över deras artikel lyder: ”G20-beslut kan öppna för globala vaccinpass”. De skriver: ”När G20-ländernas ledare nyligen samlades, kom de överens om att stödja utveckling av internationella standarder och verifikationsmetoder för igenkänning av vaccinbevis. Nu höjs varnande röster för att det kan komma att införas ett globalt vaccinationspass.” När vi börjar höra om dessa tongångar, borde det få oss att inte se på detta som bara vanliga händelser som nu utspelas.

Det behövs nu också en profetisk förståelse av vart vi är på väg.

Holger Nilsson

Källa: flammor.com