På väg mot Vilddjurets märke – Del 2

Jag har tidigare skrivet ett inlägg som bekräftar att vi är på väg mot vilddjurets märke och vedermödans tid. Även om det inte förs register över hur många människor som frivilligt har satt in ett mikrochips under huden, så är det ett faktum att nästan 6000 svenskar redan har ett inopererat chip i handen (tal från 2020). Mikrochipset är inte större än ett riskorn och placeras under huden mellan tummen och pekfingret.  

Ken Petes som jag tidigare har skrivit om, fick i en dröm av Herren en detaljerad beskrivning på själva avslutningen av församlingens tid på jorden och början på vedermödans fruktansvärda tid. Han såg och upplevde precis det här, hur vilddjurets märke var placerat och satt mellan tummen och pekfingret.  

Centralbanker planerar att införa mikrochipimplantat 

Upp 13 – Och det tvingar alla – små och stora, rika och fattiga, fria och slavar – att ta emot ett märke på högra handen eller pannan, så att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, vilddjurets namn eller dess namns tal. Här krävs vishet. Den som har förstånd ska räkna ut vilddjurets tal, för det är en människas tal. Och dess tal är 666. 

Ibland får vi lov till att uppleva otroliga och profetiska nyheter som talar direkt in i den tid vi lever i – odiskutabla och oemotsägliga tidstecken som utan all form för tvivel är direkt knutna till vedermödans tid. Den här nyheten är ännu en bekräftelse på det.  

Det är toppekonomer som varnar för att centralbanker planerar att införa mikrochipimplantat! Det är en välkänd tysk ekonom som har avslöjat att centralbanker runt om i världen planerar att införa digitala valutor (CBDC) i form av mikrochips som implanteras under huden. Denna teknik kommer att möjliggöra fullständig statlig kontroll över medborgarnas personliga ekonomi.  

COVID öppnade dörren 

CBDCs, i jämförelse med andra former av digital valuta som används för närvarande, kräver att individer öppnar bankkonton direkt hos centralbanker som Federal Reserve, vilket ger regeringar kontroll över medborgarnas tillgång till pengar.  

Werner uttalar sig igen: “Du måste tänka på CDBCs som ett kontrollsystem [eller ett tillståndssystem], inte en valuta,” och tillägger att människors pengar “inte längre skulle vara deras egna.” Det blir ett statligt program där varje vuxen medborgare får en viss summa pengar regelbundet. Werner tror att pandemin av coronavirus (COVID-19) gav en ursäkt för upprätthållandet av vaccinpass och var ett avgörande steg mot slutmålet att rulla ut implanterade CBDC. 

Min kommentar:  

Ett märke på handen och statlig kontroll är som taget ut ur Uppenbarelseboken. Vem hade trott att det här var möjligt för bara några år sedan? Han talar dessutom om att i början kommer den enskilde människan att få pengar för att övertalas och bli lockad till att använda detta mikrochip, även om vi vet att det i vedermödans tid blir tvång. Sedan är det intressant att han säger att Covid var det som öppnade dörren och gav möjligheten för detta övervakningssystem, som då gör att ingen kan handla eller sälja utan att ha detta chip i handen.  

Avslutning  

Vedermödan och vilddjurets märke är på väg, och tekniken existerar – vilddjurets märke är klar till att införas och implementeras. Ett system som gör att “ingen kan köpa eller sälja utan det”. Kan vi förstå och tyda tidens tecken och ser vi hur profetiska tecken lyser upp på den mörka andliga himlen och visar på Jesu snara återkomst. 

Mikael 

Källa: denytterstatiden.blogspot.com

Leave a Reply