På väg mot vilddjurets märke – EU inför digitalt kontrollsystem i 2024

Det finns vissa nyheter som på ett särskilt sätt har en profetisk skärpa och klarhet. Det här inlägget kommer att handla om ett sådant.

I Uppenbarelseboken möter vi ett sataniskt kontrollsystem, skapat för att bedrag världen genom antikrist och den falske profeten. Den metod som dessa två kommer använda, är att införa tvångsmärkning av människan, där ingen längre kan handla, köpa eller sälja utan att bära deras märke på handen eller pannan.

Vi som har sett den digitala utvecklingen, där vi på få år har gått från enorma datamaskiner, till mikroskopiska chip, som till och med kan sitta under huden på människor. Den elektroniska tidsåldern har på mycket kort tid berett väg för det kommande vilddjurets märke.

Det visar att allt utvecklar sig med mycket snabb hastighet, och att vi aldrig någonsin har varit närmare antikrist framträdande och vilddjurets märke.

EU inför ett digitalt ID-system i 2024

Det är EU som kommer att lansera och införa ett digitalt ID-system under 2024, med syfte att skapa säkerhet och integritetsskydd för Europas 447 miljoner medborgare.

Planen är att införa en slags digital plånbok, där EU blir den första regionala regionen med ett ”styrningsramverk för pålitliga digitala identiteter”. Det kommer innebära att EU-medborgarna kan lagra digitala identitetsuppgifter inklusive deras nationella ID, körkort, bankkontouppgifter samt medicinska, sociala och jobbrelaterade data. Men denna ”digitala plånbok” kommer man dessutom att få tillgång till varor (handel), offentliga och privata tjänster.

Som ni säkert förstår, så liknar det väldigt mycket det vi kan läsa och ta del av i Uppenbarelseboken kapitel 13, där vilddjurets märke blir presenterat

Vilddjurets märke

Upp 13: 16 – Och det tvingar alla – små och stora, rika och fattiga, fria och slavar – att ta emot ett märke på högra handen eller pannan, 17 så att ingen kan köpa eller sälja utom den som har märket, vilddjurets namn eller dess namns tal. 18 Här krävs vishet. Den som har förstånd ska räkna ut vilddjurets tal, för det är en människas tal. Och dess tal är 666

Denna digitala plånbok som EU kommer att lansera till nästa år handlar inte om att skapa säkerhet, men har enbart med kontroll att göra. Detta digitala system, kommer att ge statliga myndigheter en både snabb och enkel tillgång, till varje enskild individ i Europa.

Jag tror inte att det här är själva märket, men att det vi upplever här, inte mindre är än en föregångare till det. Nästa steg blir att denna digitala information, kommer in i människan, in under huden och blir fysisk del av människan. Nästa år blir detta digitala system frivilligt, men under vedermödan finns det inte längre någon möjlighet att säga nej, utan att det kostar dig ditt liv.

Avslutning

Jag hoppas att vi ser och förstår allvaret i den tid vi lever och är uppmärksamma på dessa starka och profetiska tidstecken, väl vetande, att vår älskade Jesus kommer mycket snart!

Maranatha

Mikael

Källa: denytterstatiden.blogspot.com

Leave a Reply