Putins förberedelser. Putin hotar inte bara med krig.

Han förbereder sig också för det. (Skärmdumpning Aftonbladet).

President Putin förbereder sig för det värsta – ett kommande kärnvapenkrig. Rysslands president har beställt två nya ”domedagsplan” som ska fungera som bas utifall kriget skulle bryta ut. Dessa plan kan tankas i luften och på så ätt hålla presidenten ovanför marken och undgå att få del av krigets död

Det kan ses som ytterligare tecken på att det Putin för några dagar sedan om ”en oundviklig konflikt”, verkar vara något som han räknar med.

Samtidigt med dessa förberedelser har krig börjat genom de cyberattacker som nu Ryssland ägnar sig åt mot amerikanska företag. Vi har skrivit om detta i en föregående artikel.

Nu är det inte bara denna form av krig som det nu rapporteras om. I Studio Ett i P1 rapporteras nu om en annan form av krig, den riktas nu mot amerikansk personal med viktiga positioner.

Attackerna resulterar i förlorad hörsel och minnesförlust mm. Vi kan också referera till Expressen: ”Hundratals amerikanska CIA-tjänstemän och diplomater världen över har insjuknat i det mystiska ”Havanna-syndromet” – och ett fall har rapporterats i närheten av Vita huset i Washington. 

Nu leder en CIA-agent som spårade Usama bin Ladin jakten på vilka som kan ligga bakom vad som misstänks vara mikrovågsattacker. 

CIA-chefen William Burns har sagt att sannolikheten är väldigt hög för attackerna utförs med flit och att Ryssland kan vara ansvarigt. Moskva förnekar inblandning.” 

Självklart förnekar Ryssland detta, Putin och hans anhang är mästare i att ljuga. ”Det första som offras i krig är sanningen”, det är ett gammalt talesätt.

Det som nu ses kan vara preludier till något mycket värre – krig. Det är också vad som skall komma i den yttersta tiden – vi är där nu – även om många inte vill inse det.


Holger Nilsson

Källa: flammor.com