The Final Countdown – Den slutliga nedräkningen

I dag kan vi ta del av ändetidens rubriker som kommer i ett allt tätare tempo. Det ser ut som att den här världen tar fart, för att med full styrka bli inslungad i vedermödans totala mörker. Jag är förundrad över hur snabbt vi rör oss mot den avslutning som vi har skymtat så lång tid i horisonten. Helt plötsligt är det väldigt nära och helt avgörande. Syskon från hela världen fortsätter att dela vittnesbörd om hur Herren talar och varnar om sin återkomst genom syner, drömmar och visioner. Jag har aldrig någonsin tidigare upplevt att så många syskon, genom Guds ledning och tilltal, ger vittnesbörd om att Jesu återkomst är närstående! Det är tusentals vittnen som upplever att Guds Ande talar om det samma, nämligen Sonens som hämtar sin brud.  

Ändetidens rubriker

Den här gången har jag valt att dela några av de överskrifter som jag har tagit del av bara den sista veckan. Nyheter som bekräftar bibelns trovärdighet när vi talar om överbevisande tecken innan Herrens återkomst. Varje överskrift har en länk, där man kan läsa mer om man vill:

Sverige ansöker om NATO-medlemskap

Det som för cirka 6 månader sedan var otänkbar, är nu en realitet och Sverige kommer ansöka om medlemskap i NATO. På ett otroligt sätt har vi gått från att vara ett neutralt land, till att uppleva ett krig i Europa med Ryssland som huvudaktör, till att nu ansöka om just medlemskap i NATO.

Ryssland har tidigare hotat Finland med kärnvapen efter det att de tog samma beslut, och den stora frågan är nu hur Ryssland tänker och kommer agera?

Vi ber om beskydd om vårt land, men samtidigt måste man erkänna, att utvecklingen och möjligheten för uppfyllandet för utombibliska profetior som talar om en rysk attack mot Sverige, har aldrig tidigare varit så aktuella eller fullt ut möjliga som just nu.

Jag har tidigare delat hur tecken i himlen redan från början pekade på ett långdraget krig. Jag såg sedan talet 522 på en rysk stridsvagn, som visade sig betyda “lyftas upp, jag är borttagen, förflytta”. Jag upplevde då att det här kriget är knutet till själva uppryckandet och det tredje världskriget. Vi får se hur profetiorna kommer uppfyllas, men vi lever i en sen tid, där tidens tecken bekräftar att Jesus mycket snart kommer tillbaka.

The Final Countdown

Häromdagen upplevde invånarna i Hamburg ett märkligt budskap på himlens sky. Flygplan skrev med stor text på himlen: THE FINAL COUNTDOWN (Den slutliga nedräkningen). Det är ingen som ännu vet vem som står bakom eller vad tanken var med budskapet, men det kan inte bli mer profetiskt än det här. Herren skriver samma budskap på den andliga himlen och proklamerar att ”Den slutliga nedräkningen har börjat”. Vi är så nära och vi närmar oss så snabbt. Den profetiska midnattstimmen där ingen kan verka, är om vi vill det eller ej, på väg in över vår värld. Vårt hopp står till Herren och till hans frälsande kraft.

Avslutning

Häromdagen vaknade jag på morgonen, och fick omedelbart en sång från Herren som kom i mina tankar – ”Kom nu till källan”:

”Jesus kallar dig kom nu till källan, kom nu till mig. Jag vet att du törstar, här finns vatten för dig. Jag har sett dina tårar där i mörkret du var. Och jag vill dig påminna, att din börda jag bar”

Samtidigt fick jag också en bild av ett enormt stort vatten. Den källan jag såg var inte ett litet porlande vatten, men en källa jag inte kunde se bredden, djupet eller längden på. Den var outtömlig, och det verkade som att hur mycket jag än kunde eller ville dricka från denna källa, så var det ändå lika mycket vatten kvar. Det är en uppmuntran till alla er som upplever bördor och tårar i mörkret. Herren har redan burit vår börda, och han bjuder varje törstig själ att komma och dricka från den levande, verkande och livsförvandlande källan. I mitt eget liv, upplever jag ett allt större behov att leva tätt på denna gudomliga källa. För i min vandring med Herren, får jag en allt större förståelse av att jag är fullständigt beroende av Herren i allt och på alla områden i mitt liv. Den törst och längtan jag har, kan bara släckas av honom, från en källa som består av villkorslös kärlek, gränslös nåd och obegränsad kraft.

Jesus kommer snart!

Källa: http://denytterstatiden.blogspot.com/