Tvångssystem och Globala pandemier

När jag skriver om tidstecken, så är dom allesamman på något sätt otroliga, föroroligande och ofta skrämmande. Den nyhet som jag delar här, är både skrämmande och en otrolig bekräftelse på det som tidigare har skrivit och delat, om just COVID-19. Nyheten visar att det kommande tvångssystem som jag menar är förbundet med Corona, och som till att börja med kommer att vara frivilligt men som till sist utvecklar sig till ett tvångsscenario, är alldeles nära. Vilddjurets märke handlar nämligen om att man som person kommer bli uteslutet och exkluderad från vissa saker, om man inte bär märket på sin panna eller hand.

Quantas inför tvångsreglering

Det är Quantas Airways, Australiens största flygbolag som inför tvångsreglering för kommande passagerare. Flygbolaget kommer att kräva att resenärer på internationella flygningar har fått Corona-vaccinet, när en vaccination är klar. Flygbolaget uttalar sig:

-”Vi får se vad som händer med COVID-19 på marknaden, för att se om vi om vi behöver det på hemmaplan, men för människor som besöker eller reser ut ur landet, ser vi det som en nödvändighet”

Det här är bara början, och det tilltag som Quantas gör är bara ett utav många kommande tilltag. Under det nästa halvåret, kommer vi att få se många andra företag och länder som följer efter, som på samma sätt kommer göra liknande tvångsreglering. Som jag ser det, så kommer dessa ingrepp att påverka flera områden, så vi snart inte längre kan resa, handla mat eller till och med får lov till att behålla våra jobb, om vi inte har tagit detta vaccin.

Inte tvång, men en exkludering från samhället!

Någon som känner igen detta från det vi läser om i Uppenbarelseboken? Ändetiden och vedermödan är på väg med stormsteg!

FN varnar för globala pandemier i 2021

Rom 8:22 – Vi vet att hela skapelsen ännu samfällt suckar och våndas.

Det är FN som kommer med mycket dystra prognoser för 2021. FN varnar för att 2021 kommer bli ett ”mycket dåligt år” där vi kommer uppleva ”hungersnöd av bibliska proportioner”. FN uttalar sig om att vi har sett hur COVID-19 har härjat under 2020, men att denna hungersnöd kommer att förvärras av just denna pandemin. En FN-tjänsteman skriver:

”-Om du tyckte att 2020 har varit ett tufft år, kommer saker och ting att bli bättre innan det blir ännu värre”

Avslutning

Jag undrar hur mycket värre kan saker och ting bli, innan vi når vedermödans tid? Vi upplever en generation och en skapelse som ropar ut i vånda på förlösning och upprättelse från Herren. Vi ser hur det scenario vi upplever i vedermödans tid, utvecklar sig med väldig fart. Det går undan, och det kan verka som att Herren har skruvat upp för tempot i ändetidens utveckling. Det är vissa saker som ska vara på plats innan uppryckandet sker. Den här världen ska vara klar till vilddjurets märke och till Antikrist framträdande – den här världens räddare och messias.

Just nu förbereder Herren sina två profeter, som snart kommer att predika och varna Israel på Jerusalems gator. När först uppryckandet har skett, kommer dessa två profeter som uppenbarelseboken talar om, träda fram ganska snabbt. Dom kommer att vara ett motstycke till Antikrist, där dom redan från början kommer att varna för vilddjurets märke, och för konsekvensen om man tar det. Dom kommer att tala till Israel och vädja om att inte välja Antikrist, men att vända sig mot deras rätta Messias och frälsare – vår Herre och konung, som mycket snart kommer att hämta och förlösa sin väntande skara.

Jesus kommer mycket snart!

Källa:

https://www.the-sun.com/lifestyle/travel/1845598/qantas-airline-vaccine/

Källa: http://denytterstatiden.blogspot.com/