United Allied States – En global världsregering tar form

Kära Syskon,
Jag hoppas att ni var och en har haft en välsignad sommar i Herrens närhet. Ett stort tack till alla er som har fortsatt skriva och kommentera här under sommaren. Även om hemsidan håller semester, så fortsätter fantastiska och överbevisande tidstecken att uppenbara sig i världen. Om Guds folk visste hur nära vi är själva uppryckandet och vedermödans tid, hade vi ropat och basunerat ut från hustakets topp. Konungarnas konung är på väg att hämta sitt folk – där tecken i himlen och på jorden är vår berkäftelse på att tiden är knapp. 


United Allied States – En global regering
En av de viktigaste nyheterna här under sommaren, är USA:s senaste tilltag -att bilda en global regering kallad ”United Allied States”, med en ledande president. Tanken om att samla hela världen under en ledare och flagga, är som taget ut ur Uppenbarelseboken 13 och ett jättesteg mot NWO, en New World Order.
UAS vision är” the establishment of a worldwide, sovereign nation of states, each offering its residents an unparalleled level of freedom and prosperity” – “att upprätta en världsomfattande, suverän nation av stater som var och en erbjuder sina invånare en enastående nivå av frihet och välstånd”.

Det här är ett tilltag som kommer att integrera varje ”medborgare” i UAS, för att skydda människorna, och erbjuda gemensamma plattformar och ett ekonomiskt fritt marknadssystem. Det låter i princip bra, men i grunden handlar det om början på ett sataniskt system, som håller på att ta form i världen. Den enda som fattas, är den ”starke mannen”, som kommer träda fram och ta kontroll med en satanisk agenda – upprättandet av vildjurets rike.  
Källa: https://uas.govt.agency/
Tecken i himlpen pekar på antikrists framträdande

När vi upplever tecken i himlen och på jorden, så är det inte bara ett vittnesbörd på Jesu dyrbara återkomst, men också på antikrists närstående framträdande. Planeten Jupiter och Saturnus är bägge på väg in i Skyttens stjärnbild, som är en bild på antikrist, och det samma som rytteren på den vita hästen. 

Vi har samtidigt haft besök av en ovanlig och omtalad komet, Neowise, som har varit synlig med det blotta ögat här på himlen under juli månad. Googlar man ”neowise bible meaning”, så kommer det en referens till Lucifer! Har den här kometen varit ett tecken som påvisar antikrist och den vita ryttarens snarliga framträdande? Många tecken pekar på att vedermödan och antikrists framträdande inte är långt borta och därmed också vår underbara förlossning och himmelska färd. Jesus kommer mycket snart tillbaka.

Källa: https://www.youtube.com/watch?v=apX4S8yf-Fg&t=2s
Herrens rika välsignelse
Mikael

Källa: http://denytterstatiden.blogspot.com

This entry was posted in Tidstecken. Bookmark the permalink.