Varningar går ut. Från flera håll varnas det för att världskrig kan komma.

En orsak till detta är att konflikten i Israel och Gaza kan sprida sig.

”Experten om Israel-Hamas: Kan bli global konflikt” så är rubriken över detta som sas i Nyhetsmorgon på TV4. Där varnar mellanösternexperten Anders Persson för att det som sker i Mellanöstern kan dra in USA, Ryssland och Kina. Sker det kan vi alla förstå vad det kommer att innebära! Se inslaget: https://www.youtube.com/watch?v=UoIRjb-I9PE

Den andra krigshärden som kan utlösa världskrig är den mellan Ryssland och Ukraina.

Till detta kan läggs att vi har blivit profetiskt varnade genom den syn som förmedlats av Emanuel Minos, kan tas del av här: ” Allvarlig profetia om vår tid – Holger Nilsson    | Flammor – profetisk tidskrift

Vi har nu läst att Minos blev varnad om att han inte spred detta budskap så skulle han bli ansvarig för det. Vi känner liknande ansvar för att sprida detta vidare.

Vi vill också här nämna om något som vi tog del av häromdagen: Det var att en bönekvinna som den 5 oktober fick ett budskap: Snart bryter det tredje världskriget ut. Det kommer att påverka hela världen.

Den 7 oktober bröt kriget ut i Israel som vi alla vet. Som alltid när det gäller sådana budskap skall de prövas! Men med tanke på det som nu sker så är det alltmer sannolikt att det skulle kunna hända.

Vi skall inte på något sätt gripas av panik, har du tagit emot Jesus vilar ditt liv i hans händer. Kommer vi att dö går vi direkt in i den eviga härligheten! Vi kommer då aldrig mer att lida. Vilket hopp!

Du som inte har detta hopp:  Kontakta någon att tala med och om du vill kan be för dig via telefon: Kontakta Flammor: 0383 – 161 64. Du kan också söka kontakt och förbön via dessa kontaktvägar: Bönemobilen: 073 – 748 0 753. Ring eller skicka sms om ditt böneämne.

På detta nummer kan du få vägledning och själavårdssamtal. Tiderna för denna tjänst är: Måndagar 18.00-20.00, Tisdagar 09.00-11.00, Onsdagar 09.00-11.00, Torsdagar 18.00-20.00.  Du kan vara anonym om du så önskar.


 Holger Nilsson

Källa: Flammor.com