Om man skall säga tre saker om varför livet som kristen är fantastiskt är att man har en äkta personlig relation till sin far i himmelen. Detta har många okristna svårt att förstå men man förstår det bara när man upplevt det själv. Enklast att beskriva det är att det är som man är uppkopplad mot Wifi, du ser det inte men du vet att du är uppkopplad. När du helhjärtat lever för Jesus har du en äkta källa inombords med frid och glädje. Detta är inget man framkallar på egen hand eller inbillning som många okristna tror utan är helt äkta. Kristen är man inte bara för att man går i kyrkan utan kristen är man när man upplevt den uppståndne Jesus.

För det andra är att du alltid vet oavsett om du hamnar i kris att du är helt omhändertagen och att du vet att “landar med båda fötterna på marken”.
Hur kan jag veta detta. Jo för att för 5 år sedan så gick vårt företag konkurs och anledningen var för att mitt ego hade vuxit och blivit stort, vilket Herren inte tål.
I konkursen fick vi stora skulder, flertal årslöner. När vi ödmjukade oss till Herren efter konkursen och bad av hela vårt hjärta om Herrens hjälp så skedde det ena undret efter det andra. Att få behålla huset var mänskligt omöjligt men Herren har varit trofast hela vägen.
Nu när vi lydigt följer Herren har vi aldrig haft det så välsignat som vi har det nu.

Det tredje jag vill nämna är att när man lever ett äkta kristet liv är under och mirakel helt naturligt och lika självklart som vardagen.
Miraklerna varierar från döende som blir helt återställda, som ex min pappa, cancer tumörer som helt mirakulöst försvinner, drog och alkoholberoende blir helt lösta efter de kommit till tro på Jesus till välsignelse på jobbet.
Det står i bibeln att “Herren hjälper det sina” och detta kan jag nämna många exempel på.

Blaise Pascal var en fransk matematiker, fysiker och filosof. Han är ett av de största genierna i mänsklighetens historia och dessutom var han kristen.

Hans intelligenta resonemang löd så här:

”Antingen är kristendomen sann eller så är den falsk. Om du slår vad om att den är sann, och du tror på Gud och underkastar dig Honom, då har du vunnit Gud, himlen och allting annat. Om den är falsk har du inte förlorat någonting, men du har haft ett gott liv, präglat av fred och illusionen att allting slutligen blir förklarat.Om du slår vad om att kristendomen inte är sann, utan falsk, har du inte förlorat någonting, om det är så. Men om du slår vad om att den är falsk och det visar sig att den är sann, då har du förlorat allting och du får tillbringa evigheten i helvetet.”

Jag har aldrig hört någon ångra sig som lever ett äkta Kristet liv. Det kostar inte en krona att varken bli kristen eller leva som kristen. Du har bara allt att vinna. Det finns tonvis med bevis och jag råder dig att öppna ögonen och ta del av dessa. Bland annat att Jorden och universum är skapat av Herren finns otvivelaktiga bevis på. Något jag kommer lägga upp på denna hemsida inom kort. Dessutom alla bibelns profetior uppfylls nu i snabb takt som ligger upplagt på denna hemsida och kommer fortsätta att skrivas om.

2 Korinthierbrevet 6:2: Han säger ju: »Jag bönhör dig i behaglig tid, och jag hjälper dig på frälsningens dag.» Se, nu är den välbehagliga tiden; se, nu är frälsningens dag.

Gud välsigne Dig

 

6 Comments

  1. whoah this blog is excellent i like studying your articles. Keep up the great paintings! You know, lots of individuals are searching round for this information, you can help them greatly.

  2. I am extremely impressed with your writing skills as well as with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you customize it yourself? Either way keep up the excellent quality writing, it is rare to see a nice blog like this one nowadays..

  3. Hi there, I discovered your web site via Google while searching for a similar matter, your website got here up, it seems to be great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

  4. I wanted to jot down a brief comment to be able to express gratitude to you for all the fantastic ideas you are posting on this website. My extensive internet search has finally been rewarded with extremely good details to talk about with my partners. I would mention that most of us visitors actually are quite endowed to dwell in a magnificent website with many lovely people with useful strategies. I feel truly lucky to have encountered the site and look forward to many more enjoyable times reading here. Thank you once more for a lot of things.

Leave a Reply